Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kezdő Photoshop Workshop

2020-03-02 @ 09:30 - 15:00

45000 Forint

Egy 5 órás workshop keretében szépen lassan végigmegyünk lépésről lépésre a képek retusálásán. Megtanuljuk használni a legfontosabb eszközöket, mik azok a maszkok, action-ök, hogyan használjuk őket, hogyan korrigáljuk a baba bőrszínét, a kismama fotókat hogyan retusáljuk és még sok-sok hasznos dolgot. A retus technika nem csak a babák és kismamák esetében hasznosítható.

9:30-tól 15 óráig tart.

Amikor elkészítünk egy jó képet, ott még csak a munka felénél tartunk. Akkor lesznek képeink igazán szépek, ha az utómunka is tökéletes rajtuk. A workshop keretében megmutatom, hogy kell a különféle bőrhibákat szépen javítani, apró kis trükköket, amikkel korrigálhatunk, újszülöttek esetében sokszor sokféle színben pompázik a bőr, átvesszük hogyan lehet egységessé tenni, hogyan kell bánni az árnyékokkal és fényekkel, hogyan legyenek a kép színei is ragyogóak és szépek, bőrtextúra is nagyon fontos kérdés, kismamák esetében hogyan lehet az anyagokat látványossá tenni, a haj dúsítása és alakformálása és még sok-sok hasznos dolog. A képeken szépen lassan lépésről lépésre fogunk végigmenni közösen. Megmutatom az eszközöket, elmagyarázom hogyan működnek a maszkok, layerek, action-ök stb. Mindent amit én használok a photoshopban odaadok nektek is, hiszen így tudunk együtt haladni a retusálásban. A képeket is én adom, hogy ugyanazon tudjunk dolgozni közösen.

Ajánlom azoknak akik most ismerkednek a photoshoppal vagy azoknak akik még nem használják magabiztosan. Az oktatás során az általam használt eszközöket fogjuk tanulni és az én munkafolyamatomat vesszük végig.

Max. 5 fő részvételével
Ára: 45.000 Ft
Az ár magában foglalja, üdítőt, kávét, nassolnivalót és az általam használt action-öket, bőrsimítókat. Az ebédet nem tartalmazza, de rendelésre lesz lehetőség.
Amire szükséged van:
– Laptop vagy ha az nincs asztali számítógép.
– Photoshop CC legyen feltelepítve (angol verzió szükséges, mert bizonyos action-ök nem futnak le, ha magyar a PS)
– Lightroomot is érinteni fogjuk kb 20 percben.

 

Részletek

Dátum:
2020-03-02
Időpont:
09:30 - 15:00
Összeg:
45000 Forint

Szervező

Fehér-Tarcsi Erzsébet
Telefon:
06204772330
E-mail:
zsikephoto@gmail.com
Honlap:
zsikephoto.com

Helyszín

ZsikePhoto
ZsikePhoto
Mády Lajos utca 2, Budapest 1041 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
06204772330
Honlap:
zsikephoto.com

A rendezvény regisztrációi már lezárultak