Fotózás

Egy újszülött érkezése a legszebb dolog a világon és kismamának lenni a legkülönlegesebb élmény minden nő életében. Mi ezek a pillanatokat szeretnénk megörökíteni számukra úgy, hogy csodálattal nézzék képeinket.

Minden fotós másképpen dolgozik más retusálást , más fényeket és technikát alkalmaz. Én betekintést nyújtok nektek az én kis világomba. Van egy kb. 70 négyzetméteres kis családias stúdióm, nem csili-vili és még nem álmaim stúdiója, de az enyém. Nem viszlek el máshova, szeretném ha azt látnád, hogy a körülmények nem számítanak és bárhol készíthetsz csodás fotókat.
Véleményem szerint nem azon múlik, hogy mennyire drága felszereléseid vannak, hanem azon hogy milyen a látásmódod és mennyire ügyesen tudod elsajátítani a pózolási technikákat, mennyire tudod összhangba hozni a kellékeket.

Mivel egyéni mentorálásról van szó, ezért minden a te igényeidre épül. Előre megbeszéljük milyen pózok legyenek azok, amelyekre részletesebben térjünk ki.
Természetesen elméletben minden egyes apró dolgot átbeszélünk. Nagyon sok póz van és egy pózt is többféleképpen lehet variálni, mindezeket megbeszéljük, segítséget adok ahhoz hogy változatosak legyenek a képeid. Megmutatom, hogyan lehet minél könnyebben megnyugtatni a babákat és elaltatni, hogyan kommunikálj a szülőkkel és még sok-sok mindent.

Nagyon sok kitartás és gyakorlás szükséges az újszülött fotózás elsajátításához. Nem lehet egyik napról a másikra megtanulni. Szeretném ha elhoznád az eddig készült saját képeidet, amelyeket így kielemezhetünk. Ez nem kritizálás hanem a fejlődésed érdekében egy nagyon fontos lépés. A fotózások után a folyamatos kapcsolattartás nagyon fontos. Ha lefotóztál egy újszülöttet érdemes a képekről beszélnünk, hogy hogyan sikerült a kitűzött célokat megvalósítanod és ezeken hogyan tudsz még jobban tökéletesíteni. 3 hónapon át segítem munkádat.
StanInBaby használata:
Az élőbabás oktatásokon természetesen amíg a kicsi nem alszik, addig mindenképpen gyakorolunk vele. Nagy előnye, hogy mindig alszik, bármilyen pózba betehető és akárhányszor meg lehet vele próbálni ugyanazt a pózt, mivel speciálisan erre a célra fejlesztették ki külföldön.
A 3 napos mentor program keretében 2 újszülött babát fogunk lefotózni. A fotózások 4 órát vesznek igénybe. 9 órától 13-ig fotózunk, azután meghívlak egy ebédre és átbeszéljük a nap folyamán történteket. Kb. 15 órakor végzünk.
A következő alkalommal ugyanez a program.
A harmadik találkozásunkkor retusálni fogunk 9-13 óráig és azt követően szintén egy ebéd mellett beszélgetünk.
A retusáláshoz ajándékba kapod tőlem az action-öket, amit nagyon kedvelek és egy bőrsimító programot. Mindhárom nap a meleg ebédről, üdítőről, nasiról, kávéról én gondoskodom, valamint készülök egy kis meglepetéssel amit a kedvenc kellékeseimtől rendelek.

A 3 napos mentor program 460 e Ft. 2 fő esetén: 390 e Ft/fő.
1 napos: 1 újszülött vagy 1 kismama modellel + 1 óra retusálás 220 e Ft. 2 fő esetén: 175 e Ft/fő.

Lehetőség van arra, hogy te válaszd meg hogy kismama vagy újszülött modellt szeretnél.
Akár lehet 1 kismama 1 újszülött is, a döntés a tiéd.

A kismama fotózás is nagyon fontos része a munkánknak. Megmutatom neked hogyan előnyös fotózni egy kismamát és milyen részletekre kell odafigyelned, milyen szögből kell fotóznod. Fontos megtanulni kinek mi áll jól, hogyan használjuk a ruhákat és az anyagokat helyesen. Az oktatásom során stúdió lámpákkal fogunk fotózni, de ha az időjárás engedi és te is szeretnéd, lehet kültéren is az oktatás.
Minden tudásomat megosztom veled, amit az évek folyamán elsajátítottam.

Ha már régóta fotózol és csak bizonyos technikákra lennél kíváncsi és úgy érzed neked elég ha egy kismama vagy baba modellt fotózunk, ez is lehetséges. Ennek ára 220 e ft. Ilyenkor szintén 4 órát fotózunk és egy ebéd mellett megbeszéljük a tanultakat, azután pedig átnézzük az elkészült képeket és egyet kiretusálunk. Természetesen egy kis meglepetés ajándék ilyenkor is vár téged. Az ebédről, nasiról, kávéról és üdítőkről a fotózás alatt én gondoskodom. Ebben az esetben is fontos, hogy a személyes kapcsolatot fenntartsuk és a fotózás után 3 hónapon át tudjam segíteni a munkádat.

Remélem ajánlatom felkeltette az érdeklődésedet! Kérlek keress bizalommal! Tényleg szeretnék neked segíteni, így ha más elképzelésed is van a felsoroltakon kívül írj nyugodtan remélem találunk megoldást! Szeretem a munkámat és örömmel segítek! Nem titkolok el semmit előtted, hiszen értetek van a mentor program!