Photoshop oktatás

Az utómunka szerves része egy fotós munkájának. Sokszor az emberek nem is tudják milyen sok folttal van pl. tele egy újszülött baba bőre, vagy éppen mennyi színkorrekciót alkalmazunk egy-egy kép esetén. Ahhoz hogy igazán tökéletes eredményt érjünk el, mindenképpen el kell sajátítanunk a photoshop használatát. Kezdők számára kialakítottam egy 4 alkalmas tanmenetet, amelyek 2 órából állnak és hetente vagy 2 hetente 1 alkalom. Több éves oktatási tapasztalatom alapján így kevésbé tömény a tananyag, jobban elsajátítható és ami a legfontosabb van idő a gyakorlásra egy-egy óra között. Alapjaiban érintjük a lightroom használatát is, de az órák nagy részét a photoshop teszi ki. Az általam használt bőrsimítókat, action-öket is odaadom neked, hiszen csak így tudunk közösen dolgozni. 4 x 2 órás oktatás ára 130 e Ft. Lehetőség van további órák vételére is, amennyiben szeretnéd. Természetesen az órák személyre szabottak, így teljes mértékben igazodom ahhoz hogy te mire szeretnéd helyezni a hangsúlyt és a tempót is te diktálod.

Ha már haladó szinten vagy akkor 20.000 Ft/ 60 perc-es órákat is vehetsz. A tananyagról teljes mértékben te döntesz, azt mutatom meg amire kíváncsi vagy.

Mindkét esetben lehetőség van arra, hogy az órákat online tartsuk. Ha messze laksz vagy éppen időt spórolnál akkor meg tudjuk osztani a képernyőt és a saját géped előtt ülhetsz otthon.