Anya-gyerek fotós workshop

Következő workshop dátuma: 2021. Január 23.

Az édesanyák és gyermekeikkel készült fotók nagyon összetettek. Fontos, hogy anyuka megfelelően legyen beállítva és gyermeke/gyermekei is szépen mutassanak a fotón. Olyan összhangot kell teremteni, aminek a hangulata is tükrözi a meghittséget és szeretetet ami közöttük van. Többféle stílusban készülhetnek ilyen fotók, amelyek igazodnak az anyuka ízléséhez is. A workshop folyamán megtanuljuk:
– milyen pózokat használjunk
– világítás technika
– milyen ruhákat és kiegészítőket használjunk
– fotózási szögek
– milyen kellékeket tudunk használni a fotózás során
– hogyan kell készülni a fotózásra
– photoshop

2 modellel fogunk együtt dolgozni: egy anyuka és kisbabája és egy anyuka nagyobb gyerekkel (3-7 éves). Ez azért is fontos, mert másképpen kell fotózni a két korosztályt.

Érkezés 8-9 óra között. 9 órától 14 óráig fotózás és elméleti oktatás. 14 órától ebéd és szünet.
15 órától 18 óráig photoshop.

A photoshopot nagyon fontosnak tartom, így erre a részre 3 órát szánunk. Megmutatom mi szerint válogatom át a képeket, hogyan adom át a szülőknek és több képet is A-Z-ig végigretusálunk.

A ws ára: 100.000 Ft. 

Max. létszám 4 fő, mivel a babák és gyerekek nem tudnak sokáig egy pózban maradni és kis létszámmal jobban tudunk fotózni.
Az ár tartalmazza még az ebédet, nasit, üdítőt és egy ajándékot, valamint az általam használt actionöket.

A workshop előtt létrehozok egy privát FaceBook csoportot a résztvevők számára, ahol folyamatosan elérhető leszek és 3 hónapig teljes körűen a csoport rendelkezésére állok majd.

A képeket felhasználhatod a Zsike Photo Workshop megjelölésével a portfóliódban.

Helyszín: Dunakeszi