Photoshop Workshop

Következő WorkShop dátuma: Január 22. 

 

Amikor elkészítünk egy jó képet, ott még csak a munka felénél tartunk. Akkor lesznek képeink igazán szépek, ha az utómunka is tökéletes rajtuk. A workshop keretében megmutatom, hogy kell a különféle bőrhibákat szépen javítani, apró kis trükköket, amikkel korrigálhatunk, újszülöttek esetében sokszor sokféle színben pompázik a bőr, átvesszük hogyan lehet egységessé tenni, hogyan kell bánni az árnyékokkal és fényekkel, hogyan legyenek a kép színei is ragyogóak és szépek, bőrtextúra is nagyon fontos kérdés, kismamák esetében hogyan lehet az anyagokat látványossá tenni, a haj dúsítása és alakformálása és még sok-sok hasznos dolog. A képeken szépen lassan lépésről lépésre fogunk végigmenni közösen. Megmutatom az eszközöket, elmagyarázom hogyan működnek a maszkok, layerek, action-ök stb. Mindent amit én használok a photoshopban odaadok nektek is, hiszen így tudunk együtt haladni a retusálásban. A képeket is én adom, hogy ugyanazon tudjunk dolgozni közösen.

 

Ajánlom azoknak akik most ismerkednek a photoshoppal vagy azoknak akik még nem használják magabiztosan. Az oktatás során az általam használt eszközöket fogjuk tanulni és az én munkafolyamatomat vesszük végig.

 

Ára: 60.000 Ft
Az ár magában foglalja, üdítőt, kávét, nassolnivalót és az általam használt action-öket, bőrsimítókat. Az ebédet nem tartalmazza, de rendelésre lesz lehetőség.
Amire szükséged van:
– Laptop vagy ha az nincs asztali számítógép.
– Photoshop CC legyen feltelepítve (angol verzió szükséges, mert bizonyos action-ök nem futnak le, ha magyar a PS)
– Lightroom

 

Tematika:
Hogyan legyenek színhelyesek a képeink?!
Képátadás az ügyfeleknek, hogyan tudnak választani az ügyfelek a fotókból.
Lightroom alapok
Photoshop mit jelentenek a maszkok és layerek.
Hogyan javítsunk bőrt.
Színkorrekciók
Mik azok az action-ök és hogyan használjuk őket.
Kép retusálás A-Z-ig ahogyan én csinálom!
Kültéri fotók, játék a színekkel.
Hogyan csináljunk 2 képből 1-et. (Tükrőződés a fotón, újszülött képeknél a kezek eltűntetése.)
Kismama, újszülött, gyerek, kültéri fotók példáin keresztül.

 

Az oldalon feltüntetett fotókat át fogom adni nektek, hogy együtt retusáljuk őket végig lépésről lépésre!

 

Helyszín: Budapest IV. kerület

 

A nap nagyon tartalmas lesz, nehéz mindent megérteni és elsajátítani pár óra alatt. Így még az elkövetkezendő 3 hónapban bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzám és segítek ha esetleg az otthoni munkában elakadsz. De a gyakorlás rajtad múlik!

 

10-17 óráig tart a workshop, 1 db 30 perces ebédszünettel és 1 db 15 perces szünettel.