Születésnapi fotózás

A születésnapok mindig fontosak egy család életében. Az egészen kicsik 1-2 évesen még édesen maszatolnak a tortával és élvezik azt amit otthon nem szabad! Amíg ők önfeledten a tortában matatnak addig édesebbnél édesebb fotókat lehet velük készíteni. Ezeknek a képeknek az elkészítése igazi élvezet mind a babák mind az én számomra és szülőként is hatalmas élmény nézni, ahogy tevékenykednek a kicsik. A csomagoknál választható olyan verzió, ahol csak maga a tortamaszatolást fotózzuk és igény szerint készítünk pancsolós képeket is. Én személy szerint a pancsolást mindig ajánlani szoktam, mivel ha a pici szereti a vizet édesen lubickol még egyet, miközben a tortamaszatolás nyomait eltüntetjük róla. Az alap csomagban már készülnek torta nélküli képek, amelyekhez a kellékeket én biztosítom a számotokra. A babafotókhoz kétféle padló háttérből lehet választani.

A csomag tartalmaz néhány családi képet is, amelyek elkészítéséhez többféle színű papír háttér áll rendelkezésetekre. Maga a teljes fotózás helyszíne akár lehet kültéren vagy berendezett design stúdióban is (ezek a stúdió helyszínek bérleti díj ellenében vehetők igénybe). Ha ezekkel a lehetőségekkel szeretnél élni, nagyon szívesen segítek a választásban neked. A prémium csomagban igény szerint egyszerre két helyen is fotózhatunk. Lehetnek stúdió és kültéri fotók is egyben.

Az elkészített képekből, te magad választhatod ki, hogy melyeket retusáljam. Csak tökéletesen utómunkázott képeket adok át, nyers fotókat nem áll módomban rendelkezésre bocsátani. A családi képek elkészítésénél anyukák számára egy profin elkészített smink nagyon nagy önbizalmat ad a fotózásokhoz. Ebben nagyon szívesen a segítségedre vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozok együtt, akik tudják milyen egy fotózáshoz a tökéletes smink számodra.

 

Alap csomag

 • 90.000 Ft 13 db retusált kép, amelyekből 6-7 db-ot fekete fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag tartalmazza a testvér és családi fotókat, tortás képeket, pancsolós fotókat és a kellékekkel készült babafotókat.
 • Minden képet igényesen retusálva készítek el.
 • Időtartalma 1,5-2 óra.
 • Minden további kép 5500 Ft/db áron kérhető.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.

Prémium csomag

 • 130.000 Ft 23 db retusált kép, amelyekből 8-10 db-ot fekete fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag tartalmazza a testvér és családi fotókat, tortás képeket, pancsolós fotókat és a kellékekkel készült babafotókat.
 • Minden képet igényesen retusálva készítek el.
 • Időtartalma 2 óra.
 • Minden további kép 5500 Ft/db áron kérhető.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.

Az árak a tortát nem tartalmazzák.

Minden csomagban többszöri átöltözési lehetőség van, nem korlátozom a kellékek, sem a hátterek használatát.

A képeket te magad választhatod ki kb. 80-120 db képből. A nyers fotók nem kerülnek átadásra.

A retusált képeket a kiválasztástól számítva 2-4 héten belül kapjátok meg.