Barion Pixel
A babavárás legszebb pillanatai.....

Szeretném ha minden vágyad teljesülne és olyan képeid lennének amit megálmodtál. Hiszen ezek a pillanatok egyediek és megismételhetetlenek!

Kismama fotózás

A várandósság egy olyan különleges dolog egy nő életében, amihez hozzá foghatót még sohasem élt át. Egy pici élet növekszik, akit elképzelhetetlenül szeretünk. Ezt az áldott állapotot és a felgyülemlett érzelmeket szeretném én megörökíteni. Ha a jövőben ránézünk a képeinkre és lehunyjuk a szemünket újra átélhessük ezt a csodás pillanatot.

Legtöbbször felmerülő kérdések

Mikor/ hány hetesen érdemes kismama fotókat készíteni?

A képek elkészítését általában 25-36.hét között időszakban szoktuk ajánlani, de ez egyénileg eltérő lehet. Mindenkinek más ütemben nő a pocakja vagy éppen a közérzet is más-más időszakban ideális. Pl.ikerterhesség esetén már a 20-as hetek elején érdemes fotózni.

Úgy a legjobb időzíteni, hogy látványos legyen a pocak, de mégsem legyen hatalmas, hogy könnyebben tudj mozogni, átöltözni, jól érezd magad a bőrödben. Személyes tapasztalataim alapján ez a legtöbb kismama esetében 28-32 hét között van.

Családi képek

Nagyon szeretem a családi fotókat apával-anyával, nagy testvérrel közös pillanatokat. Ezért nálam minden csomag alapból tartalmazza ezeket is és nincs mennyiségi korlátozás egy csomag képszámain belül. A darabszámom belül annyit választasz amennyit szeretnél. Nincsenek korlátozások erre vonatkozóan.

Apukák bevonása a fotózásba.

A férfiak sokféleképpen élik meg a kismama fotózás. Vannak akik nagyon élvezik és szeretnének minél több képen szerepelni ( ebből a típusból van kevesebb) és vannak akik csak túl szeretnének esni rajta. Ha a te párod szeretne végig részt venni, akkor egy kanapén kényelmesen le tud ülni és veled lehet a fotózáson mindvégig. Azonban ha nálatok más a helyzet sem kell aggódni. Megbeszélünk egy időpontot a pároddal, hogy mikor kell jönnie, addigra neked már készen van a smink, fel vagy öltözve, ő pedig odajön 20-30 percre beáll pár kép erejéig és már mehet is. Ezzel a módszerrel olyan férfiak is rávehetők néhány képre, akik nem szeretnek fotózni járni. De ha nálatok egyáltalán nem szeretne képeken szerepelni apuka, akkor sincs gond. Sokszor előfordul, hogy a kismamák egyedül jönnek, teljesen rendben van ez a megoldás is, hidd el jól fogjuk magunkat érezni együtt!

 

Szeretném hozni magammal nagyobb gyerekeimet is, nem fognak unatkozni a stúdióban?

Emiatt nem kell aggódnod. Kialakítottam egy játszósarkot, ami kisebbeknek és nagyobbaknak is tökéletes és több órát eljátszanak a gyerekek. A stúdió menüpont alatt megtekintheted.

Ha esetleg más programra vágytok a fotózás alatt a közelben található Újpest központi tere, ahol nyáron játékok is vannak kitéve. Egy nagy sétára le lehet menni, ha pedig megéheztek a közelben van bolt és több étterem, cukrászda is.

Ruhák és kellékek

Nagyon sok kellékkel rendelkezem, amelyek közül bátran választhatsz bármit. A képeimen látható ruhák, szinte mind az én tulajdonomban vannak. Változatos fazonok, színek közül választhatsz. ( Ezeknek nincs semmilyen bérleti költsége.) Nálam a ruhák használata nincs korlátozva! Annyit vehetsz fel amennyit csak akarsz! Ugyanez érvényes a hátterek használtára is.

Amit nagyon szeretek én és az ügyfeleim, hogy van lehetőség a ruhákat felpróbálni. Nem képről kell kiválasztanod, hogy mi az ami jól állna neked, hanem felveheted őket. Hiszen az ami másnak jól állt, nem biztos hogy rajtad ugyanúgy fog. Vagy sokszor előfordul, hogy olyan ruha tetszik meg valakinek, amit első látásra nem vett volna fel, de a ruha próba után az egyik kedvence lett.

Neked mit kell hoznod?

Elsősorban fehérneműket és ha szeretnél lazább képeket is, akkor farmer, póló, ing és bármilyen olyan ruhadarab amit otthon találsz és szeretnéd felvenni. Cipőt is tehetsz be, de ha nem érzed magad komfortosan benne, nem gond. Sokszor teljesen mezítláb fotózunk mindvégig.

Sytlist szolgáltatásra van lehetőség?

Természetesen igen. Nagyszerű szakembereket ismerek és tudok neked ajánlani. Ebben az esetben nem kell ruháért szaladgálni napokig, nem esel bele abba a hibába hogy soha többé nem veszitek majd fel, vagy a gyerek pár hónap múlva kinövi, viszont a fotózás alatt olyan összeállításokban lehetsz amilyen a szíved vágya. Sokszor olyan szuper szetteket raknak össze, ami nekünk eszünkbe sem jutna. Nem hiába ez a szakmájuk. Ennek a szolgáltatásnak az áráról kérlek privátban érdeklődj nálam.

Időben meddig tart egy fotózás?

Nekem a fő elven az, hogy alkalmazkodom hozzád és rugalmas vagyok. Mindenki másképpen érzi magát a kamera előtt. Van aki már rutinosabb és gyorsabban oldódik, van aki még sohasem állt fő szerepben és zavarban érzi magát. Nálam van időd feloldódni. Ha a saját stúdiómban vagyunk, itt nincsen bérleti díj vagy időkorlát. Addig maradhatsz amíg el nem készülnek azok a képek, amikre vágytál, hiszen kismama fotózás nem készíthetünk bármikor. Ezek igazán különleges pillanatok és ritkán fordul elő az életünkben. Így legyenek olyan képeid amiket megálmodtál.

Ha még sohasem voltál kamera előtt sem kell aggódnod. Én minden instrukciót megadok neked, vezetlek a fotózás alatt.

Abban az esetben ha nem te, hanem gyermeked oldódik nehezebben a kamera előtt sincs gond. Játszik egy kicsit a játszószobába, kivárjuk amíg majd jönni akar hozzánk. Szeretném, ha olyan fotóitok lennének, amiken őszinte a mosolyotok!

A kismama fotózás minden nő életében egy különleges időszak. Érezd magad ezen a napon igazán nőnek és gyönyörűnek! Nálam nincsenek korlátozások ruhákban, hátterekben, időben. Adjuk meg a módját ami jár ennek a meghitt, áldott állapotnak!

Fotózási helyszínek: saját stúdió, kültér, bérelhető enteriőr stúdiók

Többféle helyszín közül tudsz választani elképzelésednek megfelelően.

Budapesten nagyon sokféle enteriőr stúdió található, ahol berendezett szobák, kanapék, ágyak, ablakok és sokféle bútorral feldíszített termek találhatóak. Előnyük, ha nagyobb gyerekek is vannak, akkor ők tudnak szaladgálni ide-oda a stúdióban nem kell egy háttér előtt megállniuk. Hátránya, hogy plusz bérleti díjat kell fizetni és időben korlátozva vagyunk, a bérleti időnek megfelelően. Ám ha gyorsan és rugalmasan haladunk ez nem szokott problémát okozni. Abban az esetben ha ez a megoldás érdekes keress meg privátban és átküldöm neked a választható helyek listáját.

Kültér: szabadban fotózni a legjobb időszak naplementekor van. Így ha ezt a megoldást szeretnéd és van gyermeked, számolni kell az ő alvásidejével is. Budapesten és környékén sok szép erdő, kilátó és hasonló helyszín van, amelyek közül választani tudunk. A szabadban  a gyerekek szintén tudnak oldottabban szaladgálni, de időben is itt be vagyunk korlátozva mivel a fények, csak 1 max. 2 órán át alkalmasak a fotózásra.

Saját stúdióm: többféle vászon és papír háttér közül lehet választani. (A stúdió menüpont alatt megtekinthető.) Itt időben nem vagyunk korlátozva, sem mennyiségben, sem a fények használata miatt. Mivel lámpákkal fotózok a fényviszonyok bármilyen időszakban tökéletesek. A gyereknek játszósarok van, te pedig ruhák közül is annyit próbálsz fel amennyit csak szeretnél. Bérleti díj nincs.

Smink és frizura

Nagyon fontosnak tartom a képeken, hogy megfelelő sminked legyen. Egy tökéletes smink már az első perctől olyan önbizalmat ad, amitől igazán szépnek és nőnek érzed magad. Ezt viszont megfelelő szakemberre kell bízni. Ha van olyan sminkes akinél már többször jártál és bízol benne, akkor vele mindenképpen egyeztess. Fontos, hogy tudja hogy fotózásra jössz, mert ilyenkor a szokásosnál eltérően kell elkészíteni, mivel a képeken másképpen mutat minden. Ha nincsen, akkor nekem vannak sminkesek akikkel együtt dolgozok. Igazán kitűnő szakemberek, akiknek az a fő profiljuk, hogy fotósoknak dolgoznak, így igazán jó kezekben leszel. Előnye az, hogy ha szeretnéd eljönnek hozzám a stúdióba, így kényelmesebb számodra. Amennyiben frizurát is szeretnél, csak frissen mosott hajjal kell érkezned és a sminkes lányok elkészítik a kívánságod szerint.

Mi van ha lebetegszik valaki?

Mivel egy kismama egészségére különösen oda kell figyelni, ezért a kellékek higiéniájára és saját egészségemre nagy gondot fordítok. Amennyiben nem érzem magam tökéletesen egészségesnek rögtön tudatom veletek és a fotózást ennek függvényében áttesszük egy másik időpontra.

Képek átadása hogyan zajlik?

Az elkészített képekből te magad választhatod ki, hogy melyeket retusáljam. Egy oldalra fogom feltenni a nyers fotókat, ahonnan letölteni nem lehet, de be tudod jelölni azokat amik tetszenek. Kb. 100-200 db képből választhatod ki a számodra legmegfelelőbbeket. Csak tökéletesen utómunkázott fotókat adok át, amelyeket digitálisan drive-ra feltöltve kaptok meg és innen 30 napig elérhetőek és letölthetőek.

Nyers képeket is lehetséges kérni?

Az albumban található összes nyers kép megvásárolható a csomagáron felül egyszeri egy összegben, amelynek értéke 100 e Ft. A képek nem retusáltak, ugyanilyen formában kerülnek átadásra, ahogy a mappában láthatóak, egy nagy méretű jpg fájl formájában VÍZJEL NÉLKÜL. A fotók internetes publikálásra NEM HASZNÁLHATÓAK. Nyomtatásra, vászonképnek, fotókönyvnek és bármilyen előhívásra alkalmasak. A fotók nem kicsinyítettek, így eredeti méretben több megabyte nagyságban kapjátok meg.

 

 

Az árak a saját stúdióm bérleti díját tartalmazzák!

 

Mini csomag
10 db retusált fotó
 • A képek közül 4-5 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
115.000 Ft
Alap csomag
20 db fotó
 • A képek közül 7-8 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
170.000 Ft
Prémium csomag
30 db retusált fotó
 • A képek közül 10-14 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
225.000
Total: