Barion Pixel
KISMAMA WORKSHOP
WORKSHOPOK

KISMAMA WORKSHOP

Hozzám hűen egy olyan napot állítottam nektek össze, amiben minden benne van! Bármit kérdezhettek, nincsenek titkok, mindent megmutatok amit tudok.  2 kismama modellünk lesz, hogy tényleg a pózok, fények, beállítások egész sorát át tudjuk venni. Fogunk fotózni természetes fénnyel, megnézzük mikor lehet a természetes fényt állandófénnyel is kiegészíteni, lesznek vakus képek. Használunk 1-2-3 lámpát is, hogy milyen különbségek és világítási formák vannak, amik jól mutatnak a kismamáknak. Legfőképpen hátterek előtt és sima fal előtt fogunk fotózni az én stúdiómban, hogy lássátok, hogyan dolgozok nap mint nap. Keresek egy olyan apukát aki szívesen eljönne a kismamival együtt, így átvesszük a közös apás képeket is.

 

A workshop tematikája:

– megismerkedünk azokkal a pózokkal amelyek előnyösek a kismamáknak, milyen részletekre kell odafigyelni ilyenkor

– kellékek és anyagok használata (hogyan tudjuk változatossá tenni a képeket egyetlen egy anyag segítségével, libbentünk, dobunk mindent amit kell )

– ruhák használata: melyik fazon kinek előnyös

– fények használata

– fotózási szögek

– ügyfelekkel való kommunikáció

– apás képek

– photoshop

 

 

Program:

8-9 óra között érkezés és ismerkedés

9-11 óráig elmélet

11-13 óráig 1. kismama fotózása

13-14 ebéd

14-15 óráig kérdések átbeszélése, elméleti anyag folytatása

15-17 óráig 2. kismama fotózása

17-19 óráig photoshop retusálás és képelemzés. Hogyan adom át a képeket válogatásra, hogyan kell a különféle anyagokat látványosabbá tenni, hogyan kell képet tükrözni… minden amire csak kíváncsiak vagytok.

(Ha a kismama modelleink tovább is bírják a fotózást, akkor 30-60 perc csúszás előfordulhat a programban, de 20:00-ra biztosan végezni fogunk. )

 

Az ár magában foglalja még a nassolni valót, üdítőt, kávét, meleg ebédet, 1 meglepetés ajándékot, valamint átadom az általam használt action-öket.

 

 

Helyszín: ZsikePhoto stúdió Budapest 4.kerület

Max. 6 fős csoportban.

 

 

Ára: 175.000 Ft

A workshop előtt létrehozok egy privát Facebook csoportot a résztvevők számára, ahol folyamatosan elérhető leszek és 3 hónapig teljes körűen a csoport rendelkezésére állok majd.

 

A képeket felhasználhatod a ZsikePhoto Workshop megjelölésével a portfóliódban. ( Versenyen vagy bármilyen pályázaton nem lehet felhasználni. )

 

Jelentkezéskor 50.000 Ft előleg megfizetése szükséges, a fennmaradó összeg a Workshop napján esedékes.

Jelentkezés

Amennyiben betelt a workshop, de szerettél volna jönni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és várólistára teszlek, ha valaki esetleg lemondja

Total: