Barion Pixel
Zsikephoto MasterClass 2025
Minden amit a baba, gyerek, családi és kismama fotózásról tudni kell! Sőt még ennél is több!
Ne csak hobby legyen a fotózás!

Úgy érzed, hogy a te világod a családi, baba és kismama fotózás!

.......................

Szeretnéd 9 hónap alatt megkapni 10 év alatt megszerzett tudás minden apró részét?

Az utad már megvan, de hiányzik valaki aki terelgessen rajta?!

Miért tanulj velem?

10 évvel ezelőtt teljesen a nulláról indultam, mindenféle anyagi támogatás nélkül. Nem mondom, hogy könnyű volt, de teljesen önerőből egy sikeren működő vállalkozást építettem fel 2 gyerek mellett, ami ma már a családunk biztos anyagi hátterét adja. 6 évnyi oktatói tapasztalattal a hátam mögött tudom, hogyan kell a legjobban átadni a tudást, hogy tényleg mindenre kitèrjek. Megszámlálhatatlan workshoppot tartottam már és volt olyan szerencsém, hogy meghívtak előadónak is nagyszerű rendezvényekre. Az évek alatt én is megtanultam tanítani. Nem elég, hogy jó fotós valaki, át is kell adnia hatékonyan a tudását, hogy tudd, itt igazán megkaptál mindent amire szükséged van. Most én ezt a sok évnyi tudást átadom neked, hogy te sokkal de sokkal gyorsabban oda juthass el, ahol most én vagyok.

Több mint 900 fotózás és 70 workshop áll mögöttem.
Támogatlak az utadon 1 éven át!

Neked mennyi pénzt érne meg az, hogy kihagyd a buktatókat, több évnyi kísérletezést, feleslegesen kiadott pénzek, olyan dolgokra, amelyeket aztán soha nem használsz?

9 hónap aktív tanulás és még 3 hónapon át számíthatsz a segítségemre

Mit is jelent ez?
Én most összeállítottam neked egy különleges kurzust, amin belül mindent megtanulhatsz, ami amire szükséged van ahhoz, hogy babákkal, kismamákkal és családokkal dolgozz. 9 hónap át iszonyú mennyiségű tudást adok át neked és utána még 3 hónapon át követem a munkádat, de a segítségemre a későbbiekben is számíthatsz.
1 évben csak 1x van erre lehetőség és csak max.12 ember részére

Ennek a speciális oktatáson résztvevőknek a létszáma max. 12 fő lehet és a fotózások alkalmával max. 6 fős csoportokban fogunk dolgozni, hogy mindenki kellő figyelmet kapjon. Ez nagyon fontos számomra, így ha az idén lemaradsz esetleg, már csak legközelebb 1 év múlva lesz lehetőség hasonló kurzusra.

Hogy miért ezek a témakörök lesznek?

Ha baba fotós szeretnél lenni, akkor érdemes már kismama fotózástól követned az ügyfeleidet. Ha kismama fotós vagy, akkor sokan fordulnak hozzád baba képekkel. Ha már a baba fotózást te csináltad és megszerettek szívesen jönnek hozzád családi fotózásra is. Családi fotós vagy, akkor ha kistesó érkezik szívesen fordulnak hozzád baba és kismama fotózással kapcsolatban.

Online és személyes találkozók egyaránt
Havonta minimum 2 alkalommal találkozunk 1-et online, 1-et pedig személyesen, hogy azoknak is vállalható legyen, akik messziről jönnek. Az elméleti órák online lesznek és visszanézhetőek. A gyakorlati órákat 2 csoportra bontjuk és mindig úgy keresünk időpontot, hogy mindenkinek megfelelő legyen. Tehát nincsenek előre eldöntött dátumok. Időpontokat úgy egyezetünk, hogy összejön online az egész csapat és az egész évet előre megtervezzük közösen, úgy hogy az mindenkinek megfeleljen.
Extra magánóra

Mindezeken felül mindenkivel 1 óra magánoktatás lesz online, amikor kizárólag csak veled foglakozok. Ez a szám csak azért van, hogy le tudjam neked írni, de minden csak rajtad múlik. Ha te keresel én mindig segítek neked, bármikor bármivel fordulhatsz hozzám. Amennyiben folyamatosan küldöd a képeket én minden alkalommal küldök értékelést róla. Ezeket nem tudom számszerűsíteni és a mostani csapat esetében is minden tagnál eltérő, hiszen ez csakis a te aktivitásodon múlik.

Honnan és hova tartunk?
Lesz még min. 2 alkalom, amikor megbeszéljük ki honnan indult, éppen hol tartunk és miben van szükséged segítségre, milyen felmerülő problémáid vannak.
Fontos! Neked is vállalnod kell, hogy gyakorolsz!

Csak akkor lesz igazán hatásos és megtérülő neked az oktatás, ha minden témában fotózol és házifeladatként gyakorolsz.

Portfólió építés

A képeket felhasználhatod portfóliód építése céljából. Olyan mennyiségű és minőségű anyagot tudsz felépíteni, amivel bátran elindulhatsz az úton!

Fogom a kezed! Támogatlak az úton!
Az aktív tanulás 9 hónapon át tart, de utána még 3 hónapon keresztül bármiben a segítségedre vagyok és kereshetsz bátran! Fontosnak tartom, hogy amikor már egyedül vagy is érezd a támogatást, hogy valaki fogja a kezed és segít neked, tanácsot ad.

2024-es év Masterclass képei

Mi adhat neked ez az 1 év?

Tematika
1. 8-12 hónapos babák fotózása elmélet
Gyakorlatban: 3-5 hónapos baba fotózása és 7-10 hónapos baba fotózása
2. Gyerek és családi fotózás elmélet
Gyakorlatban: 1 család fotózása stúdióban
3. Gyakorlat: 1 család fotózása kültéren
Gyakorlat : 1 éves szülinapos fotózás
4. Újszülött fotózása kezdő
Gyakorlat: újszülött baba fotózása
5. Újszülött baba fotózás haladó
Gyakorlat: újszülött babafotózása
6. Photoshop kezdő
Photoshop haladó
7. Kismama fotózás
Gyakorlat: Kismama fotózás stúdióban (egyedül)
8. Gyakorlat: Kismama fotózás családi
9. Karácsonyi fotózás

Elmélet: hogyan építsd vállalkozássá fotós hobbidat. Minden amit az évek alatt én megtanultam, hogy jövedelmező legyen az üzleted.

Hogy mit tanulunk még?
3-12 hónapos korig milyen pózokat használjunk a babáknál. Mi az, ami kényelmes számukra és hogyan tudunk látványos képeket készíteni.
A családi fotózások alkalmával fogunk fotózni stúdióban és kültèren is, mivel minden ügyfélnek más az ami tetszik neki. Nálam szeretik az ügyfelek a tipikus belenèzünk a kamerába képeket, de ugyanakkor pillanat fotókat is készítek.
A kismama fotózás alkalmával fogunk készíteni családi fotókat, ahol nagyobb gyerek van, apás képeket és a kismamàról egyedül is. Többféle stílusban, hogy mindenre rálátásotok legyen. Lesz fine art, fashion és visszafogott képek is. Dolgozunk stylisttal és anélkül egyaránt.
Az újszülött fotózás sem maradhat ki, hiszen ez a legösszetettebb az összes téma közül. Így két részre bontottam, hogy közötte legyen idő a gyakorlásra. Kellékek, fények, pózok, wrapok, minden amit csak tudnod kell az újszülött fotózásról. Egészen elmèlyülünk ebben a témában is.
Fények használata
A tanfolyam alatt fogunk dolgozni mind természetes, mind mesterséges fényekkel. Megtanuljuk az állandó fény használatát valamint a vakukban is elmerülünk. Végig vesszük milyen fényformálók vannak és milyen hatást érhetsz el vele.
Mi az amit nyerhetsz ezzel?
Nem veszel meg feleslegesen olyan fényforrmálókat vagy vakukat, amikre egyébként nem is lenne szükséged vagy éppen nem a célodnak megfelelő. Megbeszéljük, hogy a fotózásokhoz melyek azok a kellékek amik a legjobban használhatóak és mire ruházz be elsőkènt.
Photoshop
A photoshop órákon kitérünk a lightroom és a photoshop használatára egyaránt. Átadok neked milyen olyan actiont, amivel gyorsíthatsz a munkafolyamatodon. Ezen felül pedig megtanítalak arra is, hogyan alakíts ki egy olyan retusálási technikát, ami nem is sok nem is kevés, hogy rugalmasan és
gyorsan tudj haladni a képeiddel. Az alapoktól fogunk indulni és a végére a különleges képek retusálását is át fogjuk venni, egészen a kültéri fotókon át. Layerek, maszkok használata, több képből csinálunk egyet, megtanulunk tükrözni egy képet és még sorolhatnám.
Hogyan tettem a hobbit vállalkozássá
Megosztom veled én hogyan tettem sikeressé a vállalkozásomat és hogyan tudsz az ügyfeleknek egy olyan szolgáltatást nyújtani amivel elégedettek lesznek. Hogyan teheted a fotóidat még inkább színvonalassá, hogy a munkádat igazán értékeljék az ügyfeleid. Bemutatom az értékesítési folyamatomat, mivel lehet elérni, hogy nagyobb csomagot vásároljanak tőled és hogyan maximalizálhatod a bevèteledet.
Kinek ajánlom?
Kezdőknek és kicsit haladóbbaknak egyaránt. Ha kezdő vagy és biztonsággal kezeled a gèpedet (iso, záridő, blende tudatos használata megvan) akkor itt a helyed. Rengeteg időt és energiát tudsz ezzel a képzéssel spórolni. Nem kell átmenned a tipikus hibákon, amelyeken a legtöbb kezdő fotós átesik. Egy több éve működő, jól kidolgozott rendszert kapsz meg, amelyet már csak a saját igényeidre kell szabnod. Minden tudást megkapsz, már csak rajtad múlik mennyit gyakorsz és hogyan sajátítod el.
A 2024-es csoportban több teljesen kezdő volt, aki még sohasem fogott babát a kezében vagy éppen fotózott kismamát. Ez egyáltalán nem probléma, hiszen ezeket is megtanítom neked.
Ha már fotózol egy ideje, de úgy érzed megragadtál vagy nem kaptad meg azt a tudást, amire szükséged lett volna, akkor most itt minden a rendelkezèsedre fog állni. Ha úgy érzed kell egy segítő, aki átlendít téged a nehézségeken és végre jövedelemzővè szeretnéd tenni a hobbidat, akkor többre van szükség egy sima workshopnál.
Milyen objektívekre van szükségem?
35 és 50 mm objektívek közül az egyikre vagy mindkettőre. 1-2 alkalom lesz amikor kültéren fotózunk, ott 70-200 vagy olyan fix objektív, ami ebben a látószögben van, de 50 mm-rel is végig tudod csinálni, ha szükséges.

Oktatás ára

300.000 Ft előleg és 9 hónapon át havi 70.000 Ft

Összesen 930.000 Ft, amit részletekben tudsz rendezni.
Ha most jelentkezel, már 50.000 Ft-al biztosíthatod a helyed, a további 250.000 Ft-ot elég 2024 Október 31-ig rendezni.
A képzés indulása: 2025. Február
A tanfolyam végén Tanúsítványt kapsz, hogy elvégezted. Nem minősül államilag engedélyezett képzésnek.
Alapfeltétel a fényképezőgép manuál módjának ismerete. Semmilyen más fotós ismeret nem szükséges.
Extrák, amikkel szeretném támogatni a munkádat:
A Fotólus csapatának köszönhetően lehetőség lesz objektívek és vázak kipróbálására.
Brand fotókat készítünk neked, hogy még szebb legyen majd a honlapod és a közösségi médiában a megjelenésed igényes legyen.
Közösség ereje
Megismerhetsz olyan embereket, akikkel együtt még többet fejlődhetsz és még inkább támogathatjátok egymást. Akár igazi barátságok is születhetnek, hiszen 9 hónapon át rendszeresen találkozunk. A csoportban bármikor bátran kérdezhetsz, mindenki kedves és támogató. Nem ítélkezik senki feletted és biztosan számíthatsz a segítségünkre.

2024-es MatersClass résztvevők véleményei
Prev.
Next.
Total: