Barion Pixel
Zsikephoto MasterClass
Minden amit a baba, gyerek, családi és kismama fotózásról tudni kell! Sőt még tennél is több!
Ne csak hobby legyen a fotózás!

Úgy érzed, hogy a te világod a családi, baba és kismama fotózás!

.......................

Szeretnéd 8 hónap alatt megkapni 9 év alatt megszerzett tudás minden apró részét?

Az utad már megvan, de hiányzik valaki aki terelgessen rajta?!

Miért tanulj velem?

9 évvel ezelőtt teljesen a nulláról indultam, mindenféle anyagi támogatás nélkül. Nem mondom, hogy könnyű volt, de teljesen önerőből egy sikeren működő vállalkozást építettem fel 2 gyerek mellett, ami ma már a családunk biztos anyagi hátterét adja. 5 évnyi oktatói tapasztalattal a hátam mögött tudom, hogyan kell a legjobban átadni a tudást, hogy tényleg mindenre kitèrjek. Megszámlálhatatlan workshoppot tartommal már és volt olyan szerencsém, hogy meghívtak előadónak is nagyszerű rendezvényekre. Az évek alatt én is megtanultam tanítani. Nem elég, hogy jó fotós valaki, át is kell adnia hatékonyan a tudását, hogy tudd, itt igazán megkaptál mindent amire szükséged van. Most én ezt a sok évnyi tudást átadom neked, hogy te sokkal de sokkal gyorsabban oda juthass el, ahol most én vagyok.

Több mint 750 fotózás és 50 workshop áll mögöttem.
Támogatlak az utadon 1 éven át!

Neked mennyi pénzt érne meg az, hogy kihagyd a buktatókat, több évnyi kísérletezést, feleslegesen kiadott pénzek, olyan dolgokra, amelyeket aztán soha nem használsz?

8 hónap aktív tanulás és még 4 hónapon át számíthatsz a segítségemre

Mit is jelent ez?
Én most összeállítottam neked egy különleges kurzust, amin belül mindent megtanulhatsz ami amire szükséged van ahhoz, hogy babákkal, kismamákkal és családokkal dolgozz. 8 hónap át iszonyú mennyiségű tudást adok át neked és utána még 4 hónapon át követem a munkádat.
1 évben csak 1x van erre lehetőség és csak max.12 ember részére

Ennek a speciális oktatáson résztvevőknek a létszáma max. 12 fő lehet és a fotózások alkalmával max. 6 fős csoportokban fogunk dolgozni, hogy mindenki kellő figyelmet kapjon. Ez nagyon fontos számomra, így ha az éven lemaradsz esetleg, már csak legközelebb 1 év múlva lesz lehetőség hasonló kurzusra.

Hogy miért ezek a témakörök lesznek?

Ha baba fotós szeretnél lenni, akkor érdemes már kismama fotózástól követned az ügyfeleidet. Ha kismama fotós vagy, akkor sokan fordulnak hozzád baba képekkel. Ha már a baba fotózást te csináltad és megszerettek szívesen jönnek hozzád családi fotózásra is. Családi fotós vagy, akkor ha kistesó érkezik szívesen fordulnak hozzád baba és kismama fotózással kapcsolatban.

Online és személyes találkozók egyaránt
Havonta minimum 2 alkalmat találkozunk 1-et online, 1-et pedig személyesen, hogy azoknak is vállalható legyen akik messziről jönnek. Az elméleti órák online lesznek és visszanézhetőek. A gyakorlati órákat 2 csoportra bontjuk és mindig úgy keresünk időpontot, hogy mindenkinek megfelelő legyen. Tehát nincsenek előre eldöntött dátumok.
Extra magánórák

Mindezeken felül mindenkivel 2×1 óra magánoktatás lesz online, amikor kizárólag csak veled foglakozok.

Honnan és hova tartunk?
Lesz még min. 2 alkalom, amikor megbeszéljük ki honnan indult, éppen hol tartunk és miben van szükséged segítségre, milyen felmerülő problémáid vannak.
Fontos! Neked is vállalnod kell, hogy gyakorolsz!

Csak akkor lesz igazán hatásos és megtérülő neked az oktatás, ha minden témában fotózol és házifeladatként gyakorolsz.

Portfólió építés

A képeket felhasználhatod portfóliód építése céljából. Olyan mennyiségű és minőségű anyagot tudsz felépíteni, amivel bátran elindulhatsz az úton!

Fogom a kezed! Támogatlak az úton!
Az aktív tanulás 8 hónapon át tart, de utána még 4 hónapon keresztül bármiben a segítségedre vagyok és kereshetsz bátran! Fontosnak tartom, hogy amikor már egyedül vagy is érezd az elején a támogatást, hogy valaki fogja a kezed és segít neked, tanácsot ad.
Tematika
1. 8-12 hónapos babák fotózása elmélet
Gyakorlatban: 3-5 hónapos baba fotózása és 7-10 hónapos baba fotózása
2. Gyerek és családi fotózás elmélet
Gyakorlatban: 1 család fotózása stúdióban
3. Gyakorlat: 1 család fotózása kültéren
Gyakorlat : 1 éves szülinapos fotózás
4. Újszülött fotózása kezdő
Gyakorlat: újszülött baba fotózása
5. Újszülött baba fotózás haladó
Gyakorlat: újszülött babafotózása
6. Photoshop kezdő
Photoshop haladó
7.Kismama fotózás
Gyakorlat: Kismama fotózás stúdióban (egyedül)
8. Gyakorlat: Kismama fotózás családi

Elmélet: hogyan építsd vállakozásá fotós hobbidat. Minden amit az évek alatt én megtanultam, hogy jövedelmező legyen az üzleted.

Hogy mit tanulunk még?
3-12 hónapos korig milyen pózokat használjunk a babáknál. Mi az ami kényelmes számukra és hogyan tudunk látványos képeket készíteni.
A családi fotózások alkalmával fogunk fotózni stúdióban és kültèren is, mivel minden ügyfélnek más az ami tetszik neki. Nálam szeretik az ügyfelek a tipikus belenèzünk a kamerába képeket, de ugyanakkora pillanat fotókat is készítek.
A kismama fotózás alkalmával fogunk készíteni családi fotókat, ahol nagyobb gyerek van, apás képeket és a kismamàról egyedül is. Többféle stílusban, hogy mindenre rálátásotok legyen. Lesz fine art, fashion és visszafogott képek is. Dolgozunk stylisttal és anélkül egyaránt.
Az újszülött fotózás sem maradhat ki, hiszen ez a legösszetettebb az összes téma közül. Így két részre bontottam, hogy közötte legyen idő a gyakorlásra. Kellékek, fények, pózok, wrapok,minden amit csak tudnotok kell az újszülött fotózásról. Egészen elmèlyülünk ebben a témában is.
Fények használata
A tanfolyam alatt fogunk dolgozni mind természetes, mind mesterséges fényekkel. Megtanuljuk az állandó fény használatát valamint a vakukban is elmerülünk. Végig vesszük milyen fényforrmálók vannak és milyen hatást érhettek el vele.
Mi az amit nyerhetsz ezzel?
Nem veszel meg feleslegesen olyan fényforrmálókat vagy vakukat, amikre egyébként nem is lenne szükséged vagy éppen nem a célodnak megfelelő. Megbeszéljük a fotózásokhoz melyek azok a kellékek amik a legjobban használhatóak és mire ruházza be elsőkènt.
Photoshop
A photoshop órákon kitérünk a lightroom és a photoshop használatára egyaránt. Átadok neked milyen olyan actiont, amivelgyorsíthatsz a munkafolyamatodon és megtanítalak arra, hogyan alakíts ki egy olyan retusálási technikát, ami nem is sok nem is kevés és rugalmasan gyorsan tudj haladni a képeiddel. Egészen az alapoktól fogunk indulni és a végére a különleges képeket retusálását is át fogjuk venni, egészen a kültéri fotókon át. Layerek, maszkok használata, több képből csinálunk egyet, megtanulunk tükrözni egy képet és még sorolhatnám.
Hogyan tettem a hobbit vállalkozássá
Megosztom veletek én hogyan tettem sikeressé a vállalkozásomat és hogyan tudunk az ügyfeleknek egy olyan szolgáltatást nyújtani amivel elégedettek lesznek. Hogyan teheted a munkádat még inkább színvonalassá, hogy a munkádat igazán értékeljék az ügyfeleit. Bemutatom az értékesítési folyamatomat, mivel lehet elérni, hogy nagyobb csomagot vásároljanak tőled és hogyan maximalizálhatod a bevèteledet.
Kinek ajánlom?
Kezdőknek és kicsit haladóbbaknak egyaránt. Ha kezdő vagy és biztonsággal kezeled a gèpedet (iso, záridő, blende tudatos használata megvan) akkor itt a helyed. Rengeteg időt és energiát tudsz ezzel a képzéssel spórolni. Nem kell átmenned a tipikusan hibákon amelyeken a legtöbb kezdő fotós átesik. Egy több éve működő jól kidolgozottak rendszert kapsz meg, amelyet már csak a saját igényeidre kell szabnod. Mindentudó tudást megkapsz, már csak rajtad múlik mennyit gyakorsz és hogyan sajátítod el.  Ha már fotózol egy ideje, de úgy érzed megragadtál vagy nem kaptad meg azt a tudást, amire szükséged lett volna, akkor most itt minden a rendelkezèsedre fog állni. Úgy érzed kell egy segítő, aki átlendít téged a nehézségeken és végre jövedelemzővè szeretnéd tenni a hobbidat, akkor többre van szükség egy sima workshopnál.
Milyen objektívekre van szükségem?
35 és 50 mm objektívek közül az egyikre vagy mindkettőre. 1 alkalom lesz amikor kültéren fotózunk, ott 70-200 vagy olyan fix objektív, ami ebben a látószögben van, de 50 mm-rel is végig tudod csinálni, ha szükséges.

Oktatás ára

Az oktatás ára  bevezető áron most 900.000 Ft helyett most 800.000 Ft 2023.12.31-ig!!

 

Részletfizetési lehetőség
Ebben az esetben a jelentkezéskor 300.000 ft és 8 hónapon át további 70.000 Ft. (300.000 + 8 x 70.000 Ft). Ami így összesen 860.000 Ft-ra jön ki.
A képzés indulása: 2024. Február
A tanfolyam végén Tanúsítványt kapsz, hogy elvégezted. Nem minősül államilag engedélyezett képzésnek.
Alapfeltétel a fényképezőgép manuál módjának ismerete. Semmilyen más fotós ismeret nem szükséges.

Total: