Barion Pixel
Stúdió

STÚDIÓ

Sok évi munka után ma már örömmel mondhatom nektek, hogy egy igazán exkluzív, 80 négyzetméteres stúdióban várhatlak benneteket. Budapest 4. kerületében található, a pontos címet itt találjátok. Egy igazán sokszínű hely, ahol gondoltam mindenre, amire szükség lehet. Sminket és frizurát helyben készítenek nektek.

A kicsiket játszósarok várja, ahol a fotózás alatt végig játszanak, pár órát is el tudnak tölteni, anélkül, hogy unatkoznának. Nagyobbaknak van internet elérhetőség vagy tv-n tudnak egy filmet vagy mesét nézni. A fotózáshoz nagyon sokféle háttér közül lehet választani. Sokszínű papír hátterek, kézzel festett egyedi fine art hátterek és immár enteriőr is, azaz bebútorozott fotós dekoráció. Hatalmas választék van újszülött, baba fotózáshoz kisruhák, sapkák, fejpántok, dézsák, fa hátterek ….. stb.

Kismama fotózáshoz is sok gyönyörű ruha vár benneteket. Mind exkluzív, minőségi termékek, amelyeket hazai és külföldi kellékkészítők speciálisan fotózásra értékesítenek. Egy kis konyharészben kávé, tea, üdítő vár benneteket. Az újszülött fotózáshoz vízforraló, mikró és egy kis hűtő is rendelkezésre áll. Remélem találkozhatunk és egy igazán kellemes nap élményével tértek majd haza!

Total: