Barion Pixel
Babánk életének legfontosabb pillanatai.

Az első születésnap édes varázsa ....

Születésnapi fotózás

A születésnapok mindig fontosak egy család életében. Az egészen kicsik 1-2 évesen még édesen maszatolnak a tortával és élvezik azt amit otthon nem szabad! Amíg ők önfeledten a tortában matatnak addig édesebbnél édesebb fotókat lehet velük készíteni. Ezeknek a képeknek az elkészítése igazi élvezet mind a babák, mind az én számomra és szülőként is hatalmas élmény nézni, ahogy tevékenykednek a kicsik.

Legtöbbször felmerülő kérdések

Hogyan zajlik egy fotózás?

A kis főnök az aki diktál végig. Hiszen a legfőbb szempont, hogy ő jól érezze magát! Ezért nálam nincs időkorlátozás a fotózásra! Egy sorozat elkészítése általában 2 órát vesz igénybe. Természetesen ha több idő kell hozzá, az sem probléma, de előfordul hogy hamarabb is megvagyunk. Ami nagyon fontos még, hogy alkalmazkodjunk az alvásidejéhez, hiszen csak a jól kialudt gyermek mosolygós és önfeledten vidám.

 

Családi fotók készítése

Nagyon szeretem a családi fotókat apával-anyával, nagy testvérrel közös pillanatokat. Ezért nálam minden csomag alapból tartalmazza ezeket is és nincs mennyiségi korlátozás egy csomag képszámain belül. A darabszámom belül annyit választasz amennyit szeretnél. Nincsenek korlátozások erre vonatkozóan.

Hogyan bír ki több időt kislányom/kisfiam ha stúdióban vagyunk?

Emiatt nem kell aggódnod. Kialakítottam egy kis játszósarkot, ami változatos játékokkal van tele, így leköti őket órákra is. A stúdió menüpontban megtekintheted.

A fotózások között van időnk arra, hogy kicsit pihenjen, játszon. Nem siettetlek benneteket, a ti saját ritmusotokban haladunk, hiszen nincs időhöz kötve a fotózás.

Újpest belvárosában található a stúdióm, így ha megéheznétek a közelben van bolt és többféle étterem is.

Smink és frizura

Ha szeretnéd felár ellenében sminket és frizurát is készítünk neked. Miközben készül a sminked, addig én fotózom a picit. Mivel házhoz jön hozzám a sminkes, így kényelmes neked is és közben a képekkel is tudunk haladni. A smink mellett a frizurádat is elkészítik neked, amennyiben igényed van rá.

Ha úgy érzed számodra kényelmesebb, ha már otthon elkészítik neked a sminkedet, erre is van lehetőség. Több sminkesnek is van olyan szolgáltatása, hogy házhoz megy.

Kérlek ennek a szolgáltatásnak az áráról érdeklődj nálam privátban, mivel a szakemberek eltérő árakban dolgoznak!

Mit kell magatokkal hoznotok a fotózásra?

Nagyon sok kellékkel rendelkezem, amelyek közül bátran választhatsz bármit. Hazai és külföldi szakemberek által készített exkluzív kisruhák, sapkák, fejpántok, dézsák stb., amelyek kifejezetten fotózás céljára használhatóak. Ezek korlátlan mennyiségben a rendelkezésedre állnak. Nincs meghatározva hány szettet szeretnél használni.

Ha szeretnél hétköznapi ruhákat használni akkor azokat érdemes bepakolni. A családi fotókhoz  saját ruhákat szoktak hozni a szülők. Anya számára van jó pár kismama fotózáskor is használt ruhám, de a szokásos farmer-póló szettet mindenki szeretni szokta. Ha van nagyobb gyerek is a családban, akkor az ő számára is készülni kell ruhával.

Dekoráció tekintetében amire szükség van: lufi, torta (pici zsúr torta, ami jól kenhető), élő virág (igény esetén).

Tortatál, hétterek, 1-es szám van a stúdióban.

Mi van ha lebetegszik valaki?

Mivel egy baba egészsége még nagyon törékeny, ezért a kellékek higiéniájára és saját egészségemre nagy gondot fordítok. Amennyiben nem érzem magam tökéletesen egészségesnek rögtön tudatom veletek és a fotózást ennek függvényében áttesszük egy másik időpontra, ugyanígy ha babád lebetegszik szintén minél hamarabb keresünk egy másik mindkettőnk számára megfelelő dátumot.

Fotózásra bejelentkezés hogyan zajlik?
A legjobb ha már előre tervezel, hogy a születésnapra készen legyen a képeknek vagy legalább egy része. Így érdemes a születésnap előtt 2-4 hétre tervezni, hogy jusson idő neked a képek kiválogatására, nekem pedig a fotók retusálására. Ha nem is az egészet, de 2-3 képet a kiválasztástól számítva 1 héten belül elküldök neked. A többi fotó a kiválasztástól számítva max. 4 héten belül kerül átadásra.

 

Képek átadása hogyan zajlik?

Az elkészített képekből te magad választhatod ki, hogy melyeket retusáljam. Egy oldalra fogom feltenni a nyers fotókat, ahonnan letölteni nem lehet, de be tudod jelölni azokat amik tetszenek. Kb. 100-200 db képből választhatod ki a számodra legmegfelelőbbeket. Csak tökéletesen utómunkázott fotókat adok át, amelyeket digitálisan drive-ra feltöltve kaptok meg és innen 30 napig elérhetőek és letölthetőek.

 

Nyers képeket is lehetséges kérni?

Az albumban található összes nyers kép megvásárolható a csomagáron felül egyszeri egy összegben, amelynek értéke 100 e Ft. A képek nem retusáltak, ugyanilyen formában kerülnek átadásra, ahogy a mappában láthatóak, egy nagy méretű jpg fájl formájában VÍZJEL NÉLKÜL. A fotók internetes publikálásra NEM HASZNÁLHATÓAK. Nyomtatásra, vászonképnek, fotókönyvnek és bármilyen előhívásra alkalmasak. A fotók nem kicsinyítettek, így eredeti méretben több megabyte nagyságban kapjátok meg.

 

 

Az árak a saját stúdióm bérleti díját tartalmazzák!

 

Mini csomag
10 db retusált fotó
 • A képek közül 4-5 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
115.000 Ft
Alap csomag
20 db fotó
 • A képek közül 7-8 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
170.000 Ft
Prémium csomag
30 db retusált fotó
 • A képek közül 10-14 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
225.000
Total: