Barion Pixel
Családá váltunk....

Nagy nevetések, ölelések, édes puszik....

Családi fotózás

Az összes pillanat értékes és csodás, amelyeket közösen tölthetünk el gyermekünkkel/gyermekeinkkel. Annyira gyorsan nőnek, hogy minden apró pillanatot érdemes megragadnunk és élveznünk velük. Ami ma mindennapos, holnap már különleges lesz, mert soha nem tér vissza! A most elkészült fotókat évekkel később hatalmas öröm lesz visszanézni.

Legtöbbször felmerülő kérdések

Hogyan zajlik egy fotózás? Időben mennyit vesz igénybe?

Általában 1 max. 2 órát vesz igénybe, mivel a gyerekek gyorsan fáradnak. Igyekszem minél hamarabb végezni, hogy élvezzenek minden pillanatot. A játékos és kamerába nézős fotókat egyaránt szeretem. Egy sorozaton belül általában mindkettő készülni szokott, de teljesen a ti igényeitekre szabjuk a fotókat. Nyáron leginkább a kültéri fotózást ajánlom, mert itt szabadon szaladgálhatnak önfeledten a gyerekek.

Sytlist szolgáltatásra van lehetőség?

Természetesen igen. Nagyszerű szakembereket ismerek és tudok neked ajánlani. Ebben az esetben nem kell ruháért szaladgálni napokig, nem esel bele abba a hibába hogy soha többé nem veszitek majd fel, vagy a gyerek pár hónap múlva kinövi, viszont a fotózás alatt olyan összeállításokban lehetsz amilyen a szíved vágya. Sokszor olyan szuper szetteket raknak össze, ami nekünk eszünkbe sem jutna. Nem hiába ez a szakmájuk. Ennek a szolgáltatásnak az áráról kérlek privátban érdeklődj nálam.

Fotózási helyszínek: saját stúdió, kültér, bérelhető enteriőr stúdiók

Többféle helyszín közül tudsz választani elképzelésednek megfelelően.

Budapesten nagyon sokféle enteriőr stúdió található, ahol berendezett szobák, kanapék, ágyak, ablakok és sokféle bútorral feldíszített termek találhatóak. Előnyük, ha nagyobb gyerekek is vannak, akkor ők tudnak szaladgálni ide-oda a stúdióban nem kell egy háttér előtt megállniuk. Hátránya, hogy plusz bérleti díjat kell fizetni és időben korlátozva vagyunk, a bérleti időnek megfelelően. Ám ha gyorsan és rugalmasan haladunk ez nem szokott problémát okozni. Abban az esetben ha ez a megoldás érdekes keress meg privátban és átküldöm neked a választható helyek listáját.

Kültér: szabadban fotózni a legjobb időszak naplementekor van. Így ha ezt a megoldást szeretnéd, számolni kell a gyermek alvásidejével is. Budapesten és környékén sok szép erdő, kilátó és hasonló helyszín van, amelyek közül választani tudunk. A szabadban  a gyerekek szintén tudnak oldottabban szaladgálni, de időben is itt be vagyunk korlátozva mivel a fények, csak 1 (max. 2) órán át alkalmasak a fotózásra.

Saját stúdióm: egy igazán különleges prémium stúdióval rendelkezem. Többféle kézzel festett vászon, fine art hátterek és papír háttér közül lehet választani. (A stúdió menüpont alatt megtekintheted.) Itt időben nem vagyunk korlátozva, sem abban hogy hányféle háttérben szeretnél képeket. Mivel lámpákkal fotózok a fényviszonyok bármilyen időszakban tökéletesek. A gyereknek játszósarok van, te pedig ruhák közül is annyit próbálsz fel amennyit csak szeretnél. Bérleti díj nincs.

Smink és frizura

Nagyon fontosnak tartom a képeken, hogy megfelelő sminked legyen. Egy tökéletes smink már az első perctől olyan önbizalmat ad, amitől igazán szépnek és nőnek érzed magad. Ezt viszont megfelelő szakemberre kell bízni. Ha van olyan sminkes akinél már többször jártál és bízol benne, akkor vele mindenképpen egyeztess. Fontos, hogy tudja hogy fotózásra jössz, mert ilyenkor a szokásosnál eltérően kell elkészíteni, mivel a képeken másképpen mutat minden. Ha nincsen, akkor nekem vannak sminkesek akikkel együtt dolgozok. Igazán kitűnő szakemberek, akiknek az a fő profiljuk, hogy fotósoknak dolgoznak, így igazán jó kezekben leszel. Előnye az, hogy ha szeretnéd eljönnek hozzám a stúdióba, így kényelmesebb számodra.

Ha úgy érzed számodra kényelmesebb, ha már otthon elkészítik neked a sminkedet, erre is van lehetőség. Több sminkesnek is van olyan szolgáltatása, hogy házhoz megy.

Kérlek ennek a szolgáltatásnak az áráról érdeklődj nálam privátban, mivel a szakemberek eltérő árakban dolgoznak!

Nem fog unatkozni gyermekem/gyermekeim a stúdióban?

Emiatt nem kell aggódnod. Kialakítottam egy játszósarkot, ami kisebbeknek és nagyobbaknak is tökéletes és több órát eljátszanak a gyerekek. A stúdió menüpont alatt megtekintheted. A fotózás alatt ha itt vagyunk tudunk egy kis szünetet tartani, hogy oldódjanak a gyerekek.

Képek átadása hogyan zajlik?

Az elkészített képekből te magad választhatod ki, hogy melyeket retusáljam. Egy oldalra fogom feltenni a nyers fotókat, ahonnan letölteni nem lehet, de be tudod jelölni azokat amik tetszenek. Kb. 100-200 db képből választhatod ki a számodra legmegfelelőbbeket. Csak tökéletesen utómunkázott fotókat adok át, amelyeket digitálisan drive-ra feltöltve kaptok meg és innen 30 napig elérhetőek és letölthetőek.

Nyers képeket is lehetséges kérni?

Az albumban található összes nyers kép megvásárolható a csomagáron felül egyszeri egy összegben, amelynek értéke 100 e Ft. A képek nem retusáltak, ugyanilyen formában kerülnek átadásra, ahogy a mappában láthatóak, egy nagy méretű jpg fájl formájában VÍZJEL NÉLKÜL. A fotók internetes publikálásra NEM HASZNÁLHATÓAK. Nyomtatásra, vászonképnek, fotókönyvnek és bármilyen előhívásra alkalmasak. A fotók nem kicsinyítettek, így eredeti méretben több megabyte nagyságban kapjátok meg.

 

 

Az árak a saját stúdióm bérleti díját tartalmazzák!

Mini csomag
10 db retusált fotó
 • A képek közül 4-5 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
115.000 Ft
Alap csomag
20 db fotó
 • A képek közül 7-8 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
170.000 Ft
Prémium csomag
30 db retusált fotó
 • A képek közül 10-14 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
225.000
Total: