Barion Pixel
Gyermekeink hihetetlen gyorsan nőnek és változnak!

Örökítsük meg együtt a pillanatokat, hiszen ezek az emlékek egy életre szólnak...

Mommy & Me fotózás

A közös képek gyermekeinkkel nagyon fontosak. Annyira gyorsan nőnek… csak egyik pillanatról a másikra röpülnek az évek. Ha visszanézzük a jövőben a képeinket ne csak a róluk készült fotókat lássuk, hanem a közösen megélt pillanatokat is. Sokszor apukáknak is teher a fotózás, ezért is jó néha ha kicsit nélkülük is elmegyünk. Az egész napos anya szerep mellett sokszor a nőiességünk háttérbe szorul. Ezen a napon egyszerre érezhetjük magunkat gyönyörű nőnek és egy igazán szerencsés, boldog édesanyának.

Legtöbbször felmerülő kérdések

Mivel készüljek a fotózásra?
Sok kellékkel rendelkezem a picik számára és anyukáknak is rendelkezésre állnak szép uszályos, tüllös és hasonló ruhák. A nagyobb gyerekek számára már érdemes készülni szettekkel nektek is. Sokszor csak egy farmer póló, ing összeállítás is tökéletes lehet, de az elegáns ruhák is nagyon jól mutatnak. Babák számára pedig akár egy kis csupaszkodás is nagyon édes lehet a fotókon.
Sytlist szolgáltatásra van lehetőség?

Természetesen igen. Nagyszerű szakembereket ismerek és tudok neked ajánlani. Ebben az esetben nem kell ruháért szaladgálni napokig, nem esel bele abba a hibába hogy soha többé nem veszitek majd fel, vagy a gyerek pár hónap múlva kinövi, viszont a fotózás alatt olyan összeállításokban lehetsz amilyen a szíved vágya. Sokszor olyan szuper szetteket raknak össze, ami nekünk eszünkbe sem jutna. Nem hiába ez a szakmájuk. Ennek a szolgáltatásnak az áráról kérlek privátban érdeklődj nálam.

Időben meddig tart egy fotózás?

Nekem a fő elven az, hogy alkalmazkodom hozzád és rugalmas vagyok. Mindenki másképpen érzi magát a kamera előtt. Van aki már rutinosabb és gyorsabban oldódik, van aki még sohasem állt fő szerepben és zavarban érzi magát. Nálam van időd feloldódni. Ha a saját stúdiómban vagyunk, itt nincsen bérleti díj vagy időkorlát. Addig maradhatsz amíg el nem készülnek azok a képek amiket megálmodtál.

Ha még sohasem voltál kamera előtt sem kell aggódnod. Én minden instrukciót megadok neked, vezetlek a fotózás alatt.

Abban az esetben ha nem te, hanem gyermeked oldódik nehezebben a kamera előtt sincs gond. Játszik egy kicsit a játszószobába, kivárjuk amíg majd jönni akar hozzánk. Szeretném, ha olyan fotóitok lennének, amiken őszinte a mosolyotok!

Érezd magad ezen a napon igazán nőnek és gyönyörűnek! Nálam nincsenek korlátozások ruhákban, hátterekben, időben. Adjuk meg a módját a fotózásnak és türelemmel kivárom amíg elkészülnek a megálmodott fotók.
Smink és frizura

Anyukáknak elengedhetetlen a smink és a frizura. Tapasztalataim szerint egy profin elkészített smink nagyon nagy önbizalmat ad és elengedhetetlen a fotózásokhoz. Ebben nagyon szívesen a segítségedre vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozok együtt, akik tudják milyen egy fotózáshoz a tökéletes smink számodra.Miközben készül a sminked, addig én fotózom a picit vagy ha van kísérőd, addig aludhat egyet a babakocsiban, ha még kisebb. Mivel házhoz jön hozzám a sminkes, így kényelmes neked is és közben a képekkel is tudunk haladni.

Ha úgy érzed számodra kényelmesebb, ha már otthon elkészítik neked a sminkedet, erre is van lehetőség. Több sminkesnek is van olyan szolgáltatása, hogy házhoz megy.

Kérlek ennek a szolgáltatásnak az áráról érdeklődj nálam privátban, mivel a szakemberek eltérő árakban dolgoznak!

Fotózási helyszínek: saját stúdió, kültér, bérelhető enteriőr stúdiók

Többféle helyszín közül tudsz választani elképzelésednek megfelelően.

Budapesten nagyon sokféle enteriőr stúdió található, ahol berendezett szobák, kanapék, ágyak, ablakok és sokféle bútorral feldíszített termek találhatóak. Előnyük, ha nagyobb gyerekek is vannak, akkor ők tudnak szaladgálni ide-oda a stúdióban nem kell egy háttér előtt megállniuk. Hátránya, hogy plusz bérleti díjat kell fizetni és időben korlátozva vagyunk, a bérleti időnek megfelelően. Ám ha gyorsan és rugalmasan haladunk ez nem szokott problémát okozni. Abban az esetben ha ez a megoldás érdekes keress meg privátban és átküldöm neked a választható helyek listáját és bérleti díját.

Kültér: szabadban fotózni a legjobb időszak naplementekor van. Így ha ezt a megoldást szeretnéd és van gyermeked, számolni kell az ő alvásidejével is. Budapesten és környékén sok szép erdő, kilátó és hasonló helyszín van, amelyek közül választani tudunk. A szabadban  a gyerekek szintén tudnak oldottabban szaladgálni, de időben is itt be vagyunk korlátozva mivel a fények, csak 1 max. 2 órán át alkalmasak a fotózásra.

Saját stúdióm: egy igazán különleges prémium stúdióval rendelkezem. Többféle kézzel festett vászon, fine art hátterek és papír háttér közül lehet választani. (A stúdió menüpont alatt megtekintheted.) Itt időben nem vagyunk korlátozva, sem abban hogy hányféle háttérben szeretnél képeket. Mivel lámpákkal fotózok a fényviszonyok bármilyen időszakban tökéletesek. A gyereknek játszósarok van, te pedig ruhák közül is annyit próbálsz fel amennyit csak szeretnél. Bérleti díj nincs.

Mi van ha lebetegszik valaki?

A kellékek higiéniájára és saját egészségemre nagy gondot fordítok. Amennyiben nem érzem magam tökéletesen egészségesnek rögtön tudatom veletek és a fotózást ennek függvényében áttesszük egy másik időpontra.

Képek átadása hogyan zajlik?

Az elkészített képekből te magad választhatod ki, hogy melyeket retusáljam. Egy oldalra fogom feltenni a nyers fotókat, ahonnan letölteni nem lehet, de be tudod jelölni azokat amik tetszenek. Kb. 100-200 db képből választhatod ki a számodra legmegfelelőbbeket. Csak tökéletesen utómunkázott fotókat adok át, amelyeket digitálisan drive-ra feltöltve kaptok meg és innen 30 napig elérhetőek és letölthetőek.

Nyers képeket is lehetséges kérni?

Az albumban található összes nyers kép megvásárolható a csomagáron felül egyszeri egy összegben, amelynek értéke 100 e Ft. A képek nem retusáltak, ugyanilyen formában kerülnek átadásra, ahogy a mappában láthatóak, egy nagy méretű jpg fájl formájában VÍZJEL NÉLKÜL. A fotók internetes publikálásra NEM HASZNÁLHATÓAK. Nyomtatásra, vászonképnek, fotókönyvnek és bármilyen előhívásra alkalmasak. A fotók nem kicsinyítettek, így eredeti méretben több megabyte nagyságban kapjátok meg.

 

Az árak a saját stúdióm bérleti díját tartalmazzák!

 

Mini csomag
10 db retusált fotó
 • A képek közül 4-5 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
115.000 Ft
Alap csomag
20 db fotó
 • A képek közül 7-8 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
170.000 Ft
Prémium csomag
30 db retusált fotó
 • A képek közül 10-14 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
225.000
Total: