Barion Pixel
Az első napok legszebb pillanatai.

Apró lábacskák, édes kis kezek, szépséges szempillák....

Újszülött fotózás

Egy újszülött érkezése a legszebb dolog a világon! Nekem is csodálatos érzés megörökíteni az első pillanatokat a picik életében. Bízd szakértő kezekre babádat! 5 éve foglalkozom újszülött fotózással, ezalatt számtalan 5-14 napos kor közötti babát lefotóztam már. Az ő fotózásuk speciális tudást igényel, amelyet már évek óta tanítok is más fotósok számára, hiszen egy pár napos baba még nagyon törékeny. Sok szeretettel, türelemmel és alázattal lehet ilyen fotókat készíteni és mindig 100%-ig alkalmazkodni kell a babához.

Legtöbbször felmerülő kérdések

Hogyan zajlik egy újszülött fotózás?

A kis főnök az aki diktál végig. Hiszen a legfőbb szempont, hogy ő jól érezze magát! Ezért nálam nincs időkorlátozás a fotózásra! Egy sorozat elkészítése általában 3-4 órát vesz igénybe, de ennek az időnek a legnagyobb részében etetünk és altatunk, és csak akkor fotózunk, ha mélyen alszik és kellemesen érzi magát. Természetesen ha több idő kell hozzá, az sem probléma, de előfordul hogy hamarabb is megvagyunk.

Családi fotók készítése

Nagyon szeretem a családi fotókat apával-anyával, nagy testvérrel közös pillanatokat. Ezért nálam minden csomag alapból tartalmazza ezeket is és nincs mennyiségi korlátozás egy csomag képszámain belül. A darabszámom belül annyit választasz amennyit szeretnél. Nincsenek korlátozások erre vonatkozóan.

Szeretném hozni magammal nagyobb gyerekeimet is, de hogyan bírnak ki 3-4 órát?

Emiatt nem kell aggódnod. Kialakítottam egy játszósarkot, ami kisebbeknek és nagyobbaknak is tökéletes és több órát eljátszanak a gyerekek. A stúdió menüpont alatt megtekintheted.

Ha esetleg más programra vágytok a fotózás alatt a közelben található Újpest központi tere, ahol nyáron játékok is vannak kitéve. Egy nagy sétára le lehet menni, ha pedig megéheztek a közelben van bolt és több étterem, cukrászda is.

Smink és frizura

Ha szeretnéd felár ellenében sminket és frizurát is készítünk neked. Miközben készül a sminked, addig én fotózom a picit. Mivel házhoz jön hozzám a sminkes, így kényelmes neked is és közben a képekkel is tudunk haladni. A smink mellett a frizurádat is elkészítik neked, amennyiben igényed van rá.  Kérlek ennek a szolgáltatásnak az áráról érdeklődj nálam privátban, mivel minden szakember más árban dolgozik.

 

Mikor érdemes az újszülött fotókat elkészíteni?

Fontos, hogy a fotózás az első 14 napban történjen meg, mivel csak mélyen alvó babáról tudok képeket készíteni! Ha ébren vannak sajnos azokat a képeket, amiket az oldalamon lehet látni nem tudom kivitelezni. A legideálisabb 5-12 napos kor. Természetesen ez az időpont koraszülött babák esetében egyénileg változó.

Előfordul, hogy időre születik a baba mégis kicsúszunk ebből az időpontból bármilyen okból kifolyólag. Készítettem már 3-4 hetes korban lévő gyerekekről is képet, de ebben a korban már garantálni nem tudom nektek, hogy tökéletes sorozat készüljön. Kérlek ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk róla, mennyire jó alvó a kisbabád.

Miért fotózom stúdióban?

A stúdió fotózásnak számos előnye van. Nem kell átrendezni a lakást, hogy elférjen a felszerelés, itt bármi koszos, kakis lesz mindent én takarítok, így számodra sokkal kényelmesebb ez a megoldás, mert csak jössz és mész. Ha házhoz megy egy fotós, hatalmas felfordulással, pakolással és takarítással jár, ami akár 1-2 órát is igénybe vesz a fotózás időtartalmán felül, és amikor a fotós elmegy, nektek még mindent vissza kell rendezni, újra kitakarítani stb. Itt mindezt megspórolod. A kiegészítők sokkal jobban le vannak korlátozva, mivel csak azt tudnám vinni, amit előre megbeszéltünk. Itt nálam mindent megnézhetsz, megfoghatsz, kiválaszthatod mi tetszik a legjobban és ha bármi pisis, kakis lesz, azonnal tudok helyette másikat elővenni.

A fényviszonyok mindig megfelelőek és tökéletesek, többféle háttér közül lehet választani, amelyeket nem lehet szállítani. Így az oldalamon látható képeket, csak az itteni körülmények között tudom garantálni.

Mit kell magatokkal hoznotok az újszülött fotózásra?

Nagyon sok kellékkel rendelkezem, amelyek közül bátran választhatsz bármit. Hazai és külföldi szakemberek által készített exkluzív kisruhák, sapkák, fejpántok, dézsák stb., amelyek kifejezetten fotózás céljára használhatóak. Ezek korlátlan mennyiségben a rendelkezésedre állnak. Nincs meghatározva hány szettet szeretnél használni. A képeimen látható eszközök, mind az én tulajdonomban vannak, tehát a babának nem lesz szüksége semmire.

A családi fotókhoz viszont saját ruhákat szoktak hozni a szülők. Anya számára van jó pár kismama fotózáskor is használt ruhám, de a szokásos farmer-póló szettet mindenki szeretni szokta. Ha van nagyobb gyerek is a családban, akkor az ő számára is készülni kell ruhával.

Mi van ha lebetegszik valaki?

Mivel egy újszülött egészsége még nagyon törékeny, ezért a kellékek higiéniájára és saját egészségemre nagy gondot fordítok. Amennyiben nem érzem magam tökéletesen egészségesnek rögtön tudatom veletek és a fotózást ennek függvényében áttesszük egy másik időpontra.

Újszülött Fotózásra bejelentkezés hogyan zajlik?
A legjobb ha már előre tervezel és a terhesség alatt felkeresel. Ilyenkor beírom a naptáramba azt a dátumot, amire ki vagy, de ugye a babák érkezése még egy előre programozott császár esetében sem 100%-ig biztos, éppen ezért én teljesen rugalmas vagyok. Ha megszületett a pici, 1-2 napon belül értesíts kérlek és keresünk egy dátumot a fotózásra.
Nekem már megszületett a babám, tudok még menni  újszülött fotózásra?
Az újszülöttek fotózása nekem mindig is nagyon szívügyem volt. Ezeket a pillanatokat később már nem lehet megörökíteni, nincs az hogy 1 hónap múlva gyere és megcsináljuk. Ezek egyszeri megismételhetetlen pillanatok, ezért én minden hónapban igyekszem 1-2 baba számára fenntartani helyet, hogy a “beesőknek” is tudjak időpontot adni. Így ha már kb. 1 hetesek vagytok, akkor is keress meg bátran, hátha még ez a plusz hely abban a hónapban nem kelt el.

 

Képek átadása hogyan zajlik?

Az elkészített képekből te magad választhatod ki, hogy melyeket retusáljam. Egy oldalra fogom feltenni a nyers fotókat, ahonnan letölteni nem lehet, de be tudod jelölni azokat amik tetszenek. Kb. 100-200 db képből választhatod ki a számodra legmegfelelőbbeket. Csak tökéletesen utómunkázott fotókat adok át, amelyeket digitálisan drive-ra feltöltve kaptok meg és innen 30 napig elérhetőek és letölthetőek.

Nyers képeket is lehetséges kérni?

Az albumban található összes nyers kép megvásárolható a csomagáron felül egyszeri egy összegben, amelynek értéke 100 e Ft. A képek nem retusáltak, ugyanilyen formában kerülnek átadásra, ahogy a mappában láthatóak, egy nagy méretű jpg fájl formájában VÍZJEL NÉLKÜL. A fotók internetes publikálásra NEM HASZNÁLHATÓAK. Nyomtatásra, vászonképnek, fotókönyvnek és bármilyen előhívásra alkalmasak. A fotók nem kicsinyítettek, így eredeti méretben több megabyte nagyságban kapjátok meg.

 

Az árak a saját stúdióm bérleti díját tartalmazzák!

 

Mini csomag
10 db retusált fotó
 • A képek közül 4-5 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
125.000 Ft
Alap csomag
20 db fotó
 • A képek közül 7-8 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
180.000 Ft
Prémium csomag
30 db retusált fotó
 • A képek közül 10-14 db-ot fekete-fehér változatban is elkészítek.
 • A csomag a családi fotókat is tartalmazza.
 • Bármennyi kelléket és hátteret használhatunk, nincs limithez kötve.
 • További képek ára 8.000 Ft/db.
 • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.
235.000
Total: