Barion Pixel
Baba-Mama Fotós Konferencia 2018 óta
Exkluzív rendezvény baba, kismama, gyerek és családi fotózás iránt érdeklődőknek
Gyere és érezd magad jól velünk!

Rendezvényünk előadói Magyarország legkiválóbb szakemberei közé tartoznak!

.......................

Nagyszerű előadások, kiváló kellékesek és kiállítók akiktől tudsz vásárolni, személyesen találkozhatsz és beszélgethetsz a kedvenc fotósaiddal, mi kell még?

Gyere és tarts velünk!

Mi is az a Baba-Mama Fotós Konferencia?

Örömmel mutatjuk be nektek a fotós rendezvényünket, amelyet 2018-ban indítottunk útjára egy kedves barátnőmmel együtt. Akkoriban az volt a célunk, hogy összehozzuk az embereket, lehetőséget teremtsünk nagyszerű fotósok számára, hogy előadjanak és a szakmával foglalkozó kiállítók számára, hogy minél többen megismerhessék a termékeiket és mindeközben mindenki jól érezze magát, jókat beszélgethessen. Már nagyon sok konferenciát megszerveztünk az évek alatt, de sajnos a covid gátat szabott ennek. Most újult erővel vágtam bele ezúttal egyedül a szervezésbe, de ez a cél azóta sem változott.

Rendezvényünkön ezúttal is arra törekszünk, hogy kezdő és haladó fotósok egyaránt megtalálják a helyüket. Szeretnénk, ha mindenki lehetőséget kapna az ismerkedésre, tanulásra és közös élmények szerzésére.

A rendezvényen Magyarország legelismertebb fotósai tartanak előadásokat, és kiállítóinktól, akik kiemelkednek a szakterületükön, vásárolhatók különféle fotós eszközök és kellékek.

Célunk, hogy egy inspiráló, támogató és barátságos közösséget építsünk, ahol minden résztvevő otthon érezheti magát, és gazdagabb élményekkel távozhat.

Várunk szeretettel mindenkit, aki szeretne fejlődni, tanulni, kapcsolatokat építeni, és egy fantasztikus napot eltölteni a fotózás világában!

6 nagyszerű előadó és 13 kiállító vár téged!
2024-es év legnagyobb rendezvénye a témában!

Te is szeretnél végre személyesen találkozni a kedvenc fotósaiddal? Jó lenne beszélgetni velük egyet! Szeretnéd megismerni személyesen azokat a kellékeseket akikkel évek óta csak online van lehetőséged találkozni?

Gyere el az év legnagyobb eseményére a baba, kismama és családi fotózás témájában!

Kiket várunk?
Kezdő és haladó fotósokat egyaránt. Ha még csak a gondolat merült fel benned, hogy szeretnél fotós lenni akkor is itt a helyed. Ettől jobb lehetőséged nem is lehetne arra, hogy pici belátást nyerj ebbe a gyönyörű szakmába és eldöntheted neked való-e. Már gyakorlott fotós vagy? Akkor is sok szeretettel várunk. Annyira jó érzés együtt lenni, beszélgetni, kicsit kikapcsolódni. Biztosan neked is jól esne már! Plusz ráadás, hogy végre a kezedbe foghatsz olyan termékeket, amiket eddig csak neten keresztül lehetett. Végre láthatod milyen a minősége, plusz megismerheted az embereket személyesen akik egy termék mögött állnak.

EARLY BIRD Augusztus 31-ig!!!

Fehér-Tarcsi Erzsébet
Az Újszülött Fotózás Rejtelmei: Kellékek Használata és Bemutató Standinbaby-vel
  • Zsikephoto
Englert Orsolya
Vállalkozás építés és fejlesztés fotósként
  • Englert Orsi Photography
Ihász Ingrid
Hogyan használd a mesterséges intelligenciát a fotós vállalkozásodban?
  • Kattanjki Klub, Dreamworld Photography
Tóth-Göndics Kinga
Lifestyle családi fotózás prémium színvonalon - minden, ami túlmutat a technikán.
  • Wood and Lens Photography
Regéczy-Nagy Andrea
Kismama portrék mesterfokon
  • Regéczy Photography
Deák Gábor
3 leggyakoribb fotónyomtatási hiba
  • Deák Prémium képek
2018 óta szervezzük rendszeresen a konferenciát

Kiváló előadónk mellett számos kiállítónk is lesz, akik alig várják hogy segíthessenek neked. Végre megfoghatod, kipróbálhatod, megnézheted azokat a termékeket amikkel eddig online találkoztál.

Mindenki itt lesz aki számít!

Fotoplus,
KOA Backdrops,
Gerika Design fotós kellékek bútorok kiegészítők,
Varázskéz műhely,
Robson Find,
Lizz Made Boutique,
Little Prince Background,
Judy Props,
Dorkásmanufaktura,
Mybackground,
Deák Prémium képek,
Lexador Divat,
Noémi Design.
A Fotoplus csapatát minden bizonnyal már ismered. Náluk minden technikai kérdésedre választ kaphatsz. Vázak, objektívek, fényformálók,  vakuk és még napestig sorolhatnám mennyi mindent megkaphatsz náluk.
KOA Backdrops egyedi exclusive háttereit is szemügyre veheted. Igazán különleges fine art vászon hátterek, amik minden esetben kézzel készülnek.
Gerika Design fotós kellékek bútorok kiegészítők csapata egyúttal foglalkozik egyedi kismama és baba ruhákkal, valamint igényes fából készült termékekkel is.
Varázskéz műhely szó szerint el fog téged varázsolni egyedi újszülött fotózásra készült termékeivel. Minden esetben kézzel készült kissapkák, ruhácskák, fejpántok, gyapjú kellékek között választani sem fogsz tudni.
Robson Finds-nál mindent megtalálsz ami az újszülött, baba és kismama fotózáshoz kelleni fog. Különleges fa termékeik biztosan elnyerik majd a tetszésedet.
Lizz Made Boutique-tól mindenféle csoda kismama ruhákra számíthatsz. Egyedi, minőségi termékek tárházával készül számodra.
Little Prince Background csoda háttereivel biztosan elégedett leszel. Különleges mintái és sokféle választható anyagai között tutira megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.
Judy Props kismama és baba ruhái is csodálatosak. Olyan sok szép dolgot készít, hogy nem fogsz közötte tudni választani.
Dorkásmanufaktura elképesztő kézügyességétől el leszel alélva. Olyan csoda kis ruhákat készít, amelyeket öröm lesz nézned.
Mybackground hátterek szó szerint betörtek a piacra és nem hiába. Gyerek fotózásokra készült speciális hátterei igazán színesek és életvidámak.
Deák Prémium képeknek nemcsak az előadását élvezheted, hanem alaposan szemügyre is veheted milyen profi minőségben készít nyomatokat, vászonképeket és egyedi fa kelléket.
Lexador Divat gyerek és baba ruhái között biztosan jó ideig el fogsz mazsolázgatni.
Noémi Design egyedi kismama és gyerek ruhái szintén varázslatosak, öröm a szemednek.

Kivételes akciókkal is várunk téged! Mindenképpen megéri eljönnöd!

EARLY BIRD Augusztus 31-ig!!!

Az ország kitűnő fotósaitól hallhatsz előadásokat

45 perces prezentációval készülnek számodra az alábbi fotósok:
Regéczy-Nagy Andrea (Regéczy Photography)

Várakozás varázsa: Kismama portrék mesterfokon

Tóth-Göndics Kinga (Wood and Lens Photography)

Lifestyle családi fotózás prémium színvonalon – minden, ami túlmutat a technikán.

Ihász Ingrid ( Kattanjki Klub, Dreamworld Photography)

Hogyan használd a mesterséges intelligenciát a fotós vállalkozásodban?

Fehér-Tarcsi Erzsébet (ZsikePhoto)

Az Újszülött Fotózás Rejtelmei: Kellékek Használata és Bemutató Standinbaby-vel

Englert Orsolya (Englert Orsi Photography)

Vállalkozás építés és fejlesztés fotósként

Deák Gábor ( Deák Prémium képek)

3 leggyakoribb fotónyomtatási hiba

(30 perces előadás)

9 órától egészen 17 óráig várunk téged!

A nap végén pedig kerekasztal kérdezz-felelek.

Helyszín: Budapest Lexington Loft

Időpont: 2024. Szeptember 29.

 

EARLY BIRD Augusztus 31-ig!!!

Total: