Barion Pixel

Üzlet

Baba mama fotós konferencia

30,000 Ft34,000 Ft

2024. Május 12.
Szeretnél több ügyfelet? Úgy érzed szakmailag mindent megteszel, de még sincs elég munkád? Szeretnéd ha a fotózás nem csak hobbi lenne, hanem a megélhetésed is?
Tévhitek:

– Csak hirdetnem kell magamat és tele leszek ügyféllel.
– Olcsón kell dolgoznom hogy legyenek ügyfeleim,
– Sokat kell dolgoznom ahhoz, hogy sikeres legyek.
– Egy vállalkozást évekig tart felepiteni mire abból lesz elég pénz.

Tudtad, hogy az is számít hogyan gondolkodsz a vállalkozásodról és önmagadról?!
Sokszor hiába teszel meg mindent a tökéletes marketingért és üzleti célért valahogy mégsem jönnek az ügyfelek.
Hogy miért?! Ennek sokszor lelki eredete is lehet. Fontos, hogy mennyire becsülöd önmagad, mennyire tartod magad hitelesnek, szereted-e egyáltalán az ügyfeleidet és még sorolhatnám.
Az utóbbi évek egyik legnagyobb tanulsága volt számomra, hogy az én hozzáállásom a vállalkozásomat nagyban befolyásolja. És most nem arra gondolok, hogy mennyi energiát fektetek bele, hanem arra, hogy lelkileg mennyire vagyok teljes és boldog a munkámban. 10 éve fotózok és ezidő alatt rengeteg változáson mentem át szakmailag és lelkileg egyaránt. Segíteni szeretnék neked, hogy te sokkal könnyebben eljuss oda, ahol most én vagyok.
Ezen a napon szeretném megosztani veled a tapasztalataimat, illetve a technikát, hogy hogyan erősítettem meg önmagamban a hitet a munkám értékével kapcsolatban. Megmutatom hogyan merem magasabbra pozícionálni a magamat és az áraimat, illetve azt, hogy hogyan építettem fel álmaim ügyfélkörét és hogyan. Most már hiszem és tudom, hogy ügyfeleim értékelnek, szeretik, megbecsülik a munkámat és a legfontosabb, hogy jól érzem magamat a fotózás minden percében, amit velük töltök.
2 nagyszerű előadót hívtam meg:
Pető Gabriella/ Vállalkozónők Transzformációs Specilistája
Sándor Molnár Helga vállalkozásfejlesztő mentor

Kiknek ajánljuk?

Akár teljesen kezdőknek is! Ha még az elején jársz az útnak, rengeteg időt és feleslegesen lefutott köröket spórolhatsz meg magadnak. Tanulj mások tapasztalatiból és te csináld jobban és sokkal gyorsabban eléred a célod!

Ha már haladóbb vagy és még azt érzed nincs elég ügyfeled, nehéz az árazás vagy lelkileg jól esne egy kis töltekezés, szívesen várunk. Mindig van mit tanulni és van hova fejlődnünk!

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Pető Gabriella

Pető Gabriella vagyok, a vállalkozónők transzformációs specialistája.

A vállalkozói tapasztalataim life coachként kezdődtek, amiben rekordidő alatt jutottam el a magas bevételig, eredményes együttműködésekig és sikerekig annak köszönhetően, hogy elkötelezetten fejlesztettem mind magamat, mind a vállalkozásomat.

Rengeteget tanultam és tapasztaltam, mire eljutottam odáig, hogy ma már vállalkozónőket támogatok abban, hogy eljussanak a kiteljesedésig a hivatásukban és bőségben éljenek, azáltal hogy egyrészt olyan stratégiákat alakítunk ki az üzletükben, amik összhangban vannak energetikailag velük, másrészt pedig feltárjuk és feloldjuk azokat a tudattalan korlátozó programokat, amik gátolják a cél elérését.

Gondoltad volna, hogy az ügyfélszerzés is 80%-ban a tudatalatti programjaidon múlik, és csak 20%-ban számít a végeredményben a stratégia?
Ez az elmélet már több fotós ügyfelemnél is igaznak bizonyult.

Találkozzunk az izgalmas előadáson, ahol mélyebben megértheted mi szükséges ahhoz, hogy könnyedén érj el sikereket, tele legyél szuper ügyfelekkel, és magas bevételt tudj teremteni.

Sándor-Molnár Helga

Sándor-Molnár Helga vagyok és vállalkozásfejlesztő mentorként dolgozom. Eleinte marketing volt a fő témám, de az ügyfeleim problémáin keresztül rájöttem, hogy a marketing elakadások mindig visszavezethetőek az üzleti folyamatok hiányához. Főleg abban az esetben, ha szívből vállalkozókkal dolgozom együtt. Ők azok, akik azzal foglalkoznak, amivel igazán szeretnének, de stratégia nélkül kezdenek bele. Ezzel nincs semmi gond, hiszen valahol el kell kezdeni. Azonban az üzleti folyamatok kialakítása közben mindig fényderült arra, hogy az önismereti folyamatokban is akadályokat támasztunk önmagunkkal szemben. Meg akarunk felelni egy önmagunknak alkotott képpel, a családi, társadalmi elvárásoknak és ez a sok elvárás megakaszt minket. Igen, még engem is. De akkor mit lehet tenni azért, hogy működő folyamatokat tudjunk kialakítani? Meg kell találni a blokkokat önmagunkban, feloldani és erősségekké alakítani. A megoldáshoz sokszor nem kell más, csak a gondolkodásmódunkat átformálni.

Ehhez tudok adni megoldókulcsokat, gyakorlatokat, hogy ne csak a szépen hangzó elméletekről beszélgessünk, hanem azonnal felfedezd mi az, amire szükséged van ahhoz, hogy megélhess abból, amit szeretsz csinálni. Lépésről lépésre haladva kapaszkodókat kapsz ahhoz, hogy igazán meglásd a saját szerepedet a vállalkozásodban és Te irányíts, ne a külső elvárások.

 

Fehér-Tarcsi Erzsébet

10 éve kezdtem el fotózni és azóta építem a vállalakozásomat, ami mára már stabil jövedelmet biztosít a családunknak. De nem volt ez mindig így. Hosszú utat jártam be, nekem is volt önbizalomhiányom, nem is kicsi, sokszor csak a hibát kerestem a képeimben, nem mertem árat emelni. A kitartó munkának hála megjöttt a sok ügyfél is, de iszonyú sokat is dolgoztam. Minden éjszaka, amikor a család aludt, sok hétvége amit velük tölthettem volna elveszett. Közben megszültem a második kisfiamat és a terhesség alatt, valamint császár után 2 héttel ismét dolgoztam. Ekkor már éreztem, nem mehet ez így tovább árat kell emelnem, hiszen egy pár napos pici babát kellett az anyagiak miatt otthagynom. Itt már elindult egy folyamat szép lassan, de az élet újabb pofonokat adott. A legnagyobb a kisfiam autó balesete volt, amikor tolószékbe került és újra kellett tanulnia járni. Hát ha nem tanulsz a kis hibáidból az élet ha akarod ha nem megtanít téged becsülni azt ami a legfontosabb számodra. Ha egy ilyen nem térít észhez akkor semmi! Ez volt az a pont, amikor gyökeresen meg kellett változtatnom a munkához való hozzáállásomat. Már rengeteget javítottam rajta, de ez az út még nagyon hosszú és időről időre fejlődök én is. Szeretném neked elmondani, hogyan tudod ezeket a felesleges köröket megspórolni magadnak. Hogyan szerezz ügyfeleket sokkal könnyebben, mint ahogy én tettem az elején és hogyan tartsd is meg őket. Átadom neked a tapasztalataimat, hogy ne kövesd el azokat a hibákat amiket én is tettem. Van egy sokkal könnyebben járható út is. Mostmár látom, gyere és lásd meg te is!

 

Időpont: 2024. Május 12.

Helyszin: Budapest, IV. kerület Mády Lajos utca 2.

Napirend:

9 órától Érkezés

9:30-10:00 Fehér-tarcsi Erzsébet

10:00-12:00 Pető Gabriella

12:00-13:00 ebédszünet

13:00-15:00-ig Sándor Molnár Helga

15:00-16:00 Fehér-Tarcsi Erzsébet

A jegy ára tartalmazza az előadásokat és az egész napos italfogyasztást.
Opcionális lehetőség 4.000 Ft/ fő áron svédasztalos ebéd.

Amennyiben allergiád vagy ételintoleranciád van kérlek keress meg privátban.

 

A jegy vissza nem váltható, de átruházható.

Amennyiben a rendezvény nem kerül megszervezésre a teljes összeget visszatérítjük.

További információk

Ebéd

Ebéddel, Ebéd nélkül

Total: