Barion Pixel

Üzlet

Akció!

Wrap technikák és használatuk a gyakorlatban – online oktató anyag – 10% kedvezmény

Original price was: 49,000 Ft.Current price is: 45,100 Ft.

Az oktató videóban bemutatom nektek milyen anyagokkal szeretek dolgozni a babák wrapolása során. Melyek azok a technikák amiket a legtöbbet használok és ezeket hogyan kell helyesen kivitelezni. A wrapolást nem elég csak megtanulni, tudni kell változatosan is használni. Újszülött babák fotózása alatt megmutatom, hogyan lehet könnyen változatos képeket készíteni, hiszen hiába ismerünk sokféle technikát, ha nem tudjuk őket használni, akkor nem értékes a tudásunk. Azokat a wrapolásokat gyűjtöttem össze, amelyeket az évek alatt a legtöbbet használtam és legjobban szeretek.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Az oktató anyag tartalma:

 

  • Milyen anyagokat használjunk a wrapoláshoz
  • Többféle wraptechnika részletes bemutatása StandInBaby segítségével
  • 3 újszülött baba fotózása
  • Hogyan tudunk egy-egy wrapot változatosan használni
A fotózások videó anyagai nem több órás felvételek. A lényeget szedtük össze 15-30-60 percben, hogy ne kelljen feleslegesen órák hosszat töltened vagy beletekerned a felvételbe.

A videók teljes hossza: 3 óra 20 perc.

Fontos!

 

A vásárláshoz saját Facebook profil szükséges, a videók zárt csoportban tekinthetőek meg. A részletekért kérlek olvasd el az ÁSZF ide vonatkozó részét.
A csoportba való belépés után a vásárlás összege nem vissza térítendő.

A videókat nem fogom törölni, bármikor megnézheted újra és újra.

Ha jártál nálam  Újszülött Mini Wrap, Újszülött Workshopon vagy 3 napos magánoktatáson akkor keress fel vásárlás előtt, mert kedvezményre vagy jogosult 🙂 /Éppen akciós ár esetén ez nem felhasználható 🙂 /

 

Hogy mi is az a wrapolás és mint fotós miért jó ezt megtanulni?

 

A wrapolás a babák bugyolálását jelenti, azaz különféle anyagokkal körbetekerjük őket. Ezt a picik nagyon szeretik, de ahhoz hogy jól érezzék magukat benne és a képen is szépen mutasson el kell sajátítani hozzá a megfelelő technikát. Úgy kell őket körbetekerni, hogy az anyaméhben eltöltött idő érzetét adjuk, ezáltal ők biztonságban és jól érzik magukat, így szépen elalszanak. Egyes wrapolási technikák azért is hasznosak, mert könnyen lehet mozgatni a babát velük, anélkül hogy felébrednének.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wrap technikák és használatuk a gyakorlatban – online oktató anyag – 10% kedvezmény” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Total: