Anya-gyerek fotózás

A közös képek gyermekeinkkel nagyon fontosak. Annyira gyorsan nőnek… csak egyik pillanatról a másikra röpülnek az évek. Ha visszanézzük a jövőben a képeinket ne csak a róluk készült fotókat lássuk, hanem a közösen megélt pillanatokat is. Sokszor apukáknak is teher a fotózás, ezért is jó néha ha kicsit nélkülük is elmegyünk. Az egész napos anya szerep mellett sokszor a nőiességünk háttérbe szorul. Ezen a napon egyszerre érezhetjük magunkat gyönyörű nőnek és egy igazán szerencsés, boldog édesanyának.

 

 

Mivel készüljek a fotózásra?
Sok kellékkel rendelkezem a picik számára és anyukáknak is rendelkezésre állnak szép uszályos, tüllös és hasonló ruhák. A nagyobb gyerekek számára már érdemes készülni szettekkel nektek is. Sokszor csak egy farmer póló, ing összeállítás is tökéletes lehet, de az elegáns ruhák is nagyon jól mutatnak. Babák számára pedig akár egy kis csupaszkodás is nagyon édes lehet a fotókon.
De ha igazán biztosra akarsz menni stylist szolgáltatást is igénybe tudsz venni. Igazán ajánlom mindenki számára, hiszen nem kell ruháért szaladgálni napokig, nem esel bele abba a hibába hogy soha többé nem veszitek majd fel, vagy a gyerek pár hónap múlva kinövi, viszont a fotózás alatt olyan összeállításokban lehetsz amilyen a szíved vágya. Ennek a szolgáltatásnak az áráról kérlek privátban érdeklődj nálam.

Időben meddig tart egy fotózás?

Nekem a fő elven az, hogy alkalmazkodom hozzád és rugalmas vagyok. Mindenki másképpen érzi magát a kamera előtt. Van aki már rutinosabb és gyorsabban oldódik, van aki még sohasem állt fő szerepben és zavarban érzi magát. Nálam van időd feloldódni. Ha a saját stúdiómban vagyunk, itt nincsen bérleti díj vagy időkorlát. Addig maradhatsz amíg el nem készülnek azok a képek amiket megálmodtál.

Ha még sohasem voltál kamera előtt sem kell aggódnod. Én minden instrukciót megadok neked, vezetlek a fotózás alatt.

Abban az esetben ha nem te, hanem gyermeked oldódik nehezebben a kamera előtt sincs gond. Játszik egy kicsit a játszószobába, kivárjuk amíg majd jönni akar hozzánk. Szeretném, ha olyan fotóitok lennének, amiken őszinte a mosolyotok!

Érezd magad ezen a napon igazán nőnek és gyönyörűnek! Nálam nincsenek korlátozások ruhákban, hátterekben, időben. Adjuk meg a módját a fotózásnak és türelemmel kivárom amíg elkészülnek a megálmodott fotók.
Smink és frizura
Anyukáknak elengedhetetlen a smink és a frizura. Tapasztalataim szerint egy profin elkészített smink nagyon nagy önbizalmat ad és elengedhetetlen a fotózásokhoz. Ebben nagyon szívesen a segítségedre vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozok együtt, akik tudják milyen egy fotózáshoz a tökéletes smink számodra.

Az elkészített képekből, te magad választhatod ki, hogy melyeket retusáljam. Csak tökéletesen utómunkázott képeket adok át, nyers fotókat nem áll módomban rendelkezésre bocsátani.

Fotózási helyszínek: saját stúdió, kültér, bérelhető enteriőr stúdiók

Többféle helyszín közül tudsz választani elképzelésednek megfelelően.

Budapesten nagyon sokféle enteriőr stúdió található, ahol berendezett szobák, kanapék, ágyak, ablakok és sokféle bútorral feldíszített termek találhatóak. Előnyük, ha nagyobb gyerekek is vannak, akkor ők tudnak szaladgálni ide-oda a stúdióban nem kell egy háttér előtt megállniuk. Hátránya, hogy plusz bérleti díjat kell fizetni és időben korlátozva vagyunk, a bérleti időnek megfelelően. Ám ha gyorsan és rugalmasan haladunk ez nem szokott problémát okozni. Abban az esetben ha ez a megoldás érdekes keress meg privátban és átküldöm neked a választható helyek listáját és bérleti díját.

Kültér: szabadban fotózni a legjobb időszak naplementekor van. Így ha ezt a megoldást szeretnéd és van gyermeked, számolni kell az ő alvásidejével is. Budapesten és környékén sok szép erdő, kilátó és hasonló helyszín van, amelyek közül választani tudunk. A szabadban  a gyerekek szintén tudnak oldottabban szaladgálni, de időben is itt be vagyunk korlátozva mivel a fények, csak 1 max. 2 órán át alkalmasak a fotózásra.

Saját stúdióm: egy igazán különleges prémium stúdióval rendelkezem. Többféle kézzel festett vászon, fine art hátterek és papír háttér közül lehet választani. Az enteriőr részben többféle bútor, kanapé, ágy stb. található. Itt időben nem vagyunk korlátozva, sem abban hogy hányféle háttérben szeretnél képeket. Mivel lámpákkal fotózok a fényviszonyok bármilyen időszakban tökéletesek. A gyereknek játszósarok van, te pedig ruhák közül is annyit próbálsz fel amennyit csak szeretnél. Bérleti díj nincs.

Mi van ha lebetegszik valaki?

A kellékek higiéniájára és saját egészségemre nagy gondot fordítok. Amennyiben nem érzem magam tökéletesen egészségesnek rögtön tudatom veletek és a fotózást ennek függvényében áttesszük egy másik időpontra.

Képek átadása hogyan zajlik?

Az elkészített képekből (80-120 db.) te magad választhatod ki, hogy melyeket retusáljam. Egy oldalra fogom feltenni őket, ahonnan letölteni nem lehet, de be tudod jelölni melyik képeket szeretnéd. Csak tökéletesen utómunkázott portréretussal ellátott fotókat adok át,  nyers képeket nem áll módomban rendelkezésre bocsátani. Digitálisan emailben fogom nektek elküldeni a már kész retusált fotókat. A retusált képeket a kiválasztástól számítva 2-4 héten belül kapjátok meg.

Alap csomag

  • 90.000 Ft 13 db retusált kép, amelyekből 6-8 db-ot fekete fehér változatban is elkészítek,
  • A csomag a családi fotókat is tartalmazza. Minden fotót igényesen retusálva készítek el.
  • Minden további kép 5500 Ft/db áron kérhető.
  • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.

Prémium csomag

  • 130.000 Ft 23 db retusált kép, amelyekből 8-10 db-ot fekete fehér változatban is elkészítek,
  • A csomag a családi fotókat is tartalmazza. Minden fotót igényesen retusálva készítek el.
  • Minden további kép 5500 Ft/db áron kérhető.
  • Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében.